casino siteleri

Başkan Gürkan aday olacak mı?

Özel Haber Haber Girişi : 21 Ocak 2024 23:26
Başkan Gürkan aday olacak mı?
Başkan Gürkan aday olacak mı?

 

Deprem konutları

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan aday olacağının ilk sinyalini verdi. Gürkan, “Binlerce hemşehrilerimizin arayarak bağımsız yada herhangi güçlü bir parti de aday olmamı söylüyorlar,ciddi teklifler alıyorum” dedi.

 


Başkan Gürkan, Gazeteci Ramazan Baykara’ya konuştu. Gürkan, herhangi bir parti ile görüşmediğini belirterek, “Binlerce hemşehrilerimizin arayarak bağımsız yada herhangi güçlü bir parti de aday olmamı söylüyorlar,ciddi teklifler alıyorum ama benim direk hiç bir parti liderleri ile temasım olmadı yada bağımsız aday olmamı isteyenlere de an itibariyle vermiş olduğum bir cevabım da olmadı. Olayları ve gelişmeleri takip ediyorum adaylık için verilmiş bir kararım yoktur.” dedi.

 

YouTube Haber arası

Gürkan, Malatya'yı zor günlerin beklediğini,Sami Er'in karşılamadaki huzursuzluk ve tepkininde salonun ve karşılama programında ki azlığına da dikkat çekti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Malatya serdarı 22 Ocak 2024 01:30

    Bu yolda yalnız değilsin. Yanındayız