casino siteleri

Başkan Gürkan Dışında Kimse Bu Şehri Toparlayamazmış

Malatya Haber Girişi : 12 Ekim 2023 19:24
Başkan Gürkan Dışında Kimse Bu Şehri Toparlayamazmış
Keskin: Başkanımız ufkunun genişliği ile bu memleketi ayağa kaldıracak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Genel Sekreter Latif Okyay, Oda Başkanlarıyla birlikte Ankara Esnaf Çarşısında incelemelerde bulundu. 

Deprem konutları

Ankara Esnaf Çarşısı’nı ziyaret eden Başkan Gürkan, burada esnafın istek ve taleplerini dinledi. Başkan Gürkan, “Asrın felaketi diye tabir ettiğimiz 6 Şubat depremi büyük bir felaket. Bunun yaralarını en kısa ve en süratli bir şekilde sarma ve şehrin çarşısının yapılması noktasında yoğun bir çalışma içerisindeyiz” dedi.

 

 

Keskin: Başkanımız ufkunun genişliği ile bu memleketi ayağa kaldıracak 

YouTube Haber arası

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a esnaflara vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Başkanımıza esnafım adına teşekkür ediyorum. Yoğun işleri içerisinde, Ankara Esnaf Çarşısı diye adlandırdığımız yere gelip esnafımızın talep ve isteklerini dinledi. En kısa zaman içerisinde belediye eliyle işler yapılacak. Diğer taraftan da esnafımız kendi işini kendi yapacak. İnşallah en kısa zaman içerisinde bir rapor hazırlayıp başkanımıza sunacağız. İnşallah bu güzel çarşıyı esnafımıza kazandıracağız. Buranın inşasında emeği geçen Ankara Valisi Vasip Şahin’e Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığına, Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a, idarecilerimize esnafın huzurunda hepsine çok teşekkür ediyorum. Esnafımız da buranın kıymetini bilmeli 3 aydır, çağrı yapıyoruz ‘gelin ve dükkânınızı açın’ eğer ihtiyacı yoksa da anahtarını bize teslim etsin ve iş yeri bekleyen esnafımıza verelim. Malatya’da Belediyemiz Selahattin Başkanımız ve ekibinin çalıştığı kadar hiçbir yerde başka bir çalışma yoktur. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz esnaf ve sanatkârlar camiası olarak her zaman bugün de başkanımızın yanındayız, yarın da başkanımızın yanındayız. Eğer başkanımız bu memleketi önümüzdeki dönem toparlamazsa, kimse bu memleketi toparlayamaz. Herkes bunu bilsin, herkes aklını başına alsın. Ekibiyle, ufkunun genişliği ile bu memleketi ayağa kaldıracak. Hepimizin desteği ile vatandaşın desteğiyle bu işi Selahattin Başkanımızdan başka kimse yapamaz. Esnaflarımız ve oda başkanlığımız adına kendisine çok çok teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • SERHAT KORKMAZ 13 Ekim 2023 10:39

    şevket keskinin bu coşkulu çıkışını anlamlandıramadım. şevket keskinin bu iddiasında samimiyet aramalımıyız diye sormak lazım malatyalılara