casino siteleri

Başkan Gürkan: `Eğitime katkılarımız sürecek´

Eğitim Haber Girişi : 27 Aralık 2023 15:48
Başkan Gürkan: `Eğitime katkılarımız sürecek´
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kentteki eğitim-öğretimin desteklenmesi adına belediye olarak her zaman ellerinden gele
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kentteki eğitim-öğretimin desteklenmesi adına belediye olarak her zaman ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek eğitime katkılarının süreceğini söyledi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyareti esnasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Gürkan, "Malatya´mızda okulların açık olması ve eğitimin sürdürülebilir olması eğitim açısından çok önemlidir. Bu anlamda Malatya İl Milli Eğitim Müdürümüzün şahsında bütün eğitim camiasını tebrik ediyorum" dedi.
Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu ifade eden Başkan Gürkan, "Şubat depremlerinde büyük bir felaket geçirdik ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile o dönemde çok yakinen çalıştık. Hakikaten bütün birimlerimiz depremin yaralarının sarılması noktasında üstün çaba ve gayret gösterdiler. Netice itibariyle asrın felaketini yaşadık, o nedenle yaralarımızı hep beraber saracağız. Malatya´mızda okulların açık olması ve eğitimin sürdürülebilir olması eğitim açısından çok önemlidir. Bu anlamda Malatya İl Milli Eğitim Müdürümüzün şahsında bütün eğitim camiasını tebrik ediyorum. Şu anda hemen hemen tüm okullarımız açık, bazı okullarımız ise yıkılan okulların hasebiyle ikili eğitim görüyorlar ama yine de okullarımız eğitim faaliyetlerini sürdürüyorlar. Malatya´mızda bütün eğitim faaliyetlerini sürdüren öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de yeni okullarımızın yapılması, güçlendirilmesi gereken okullarımızın güçlendirilmesi noktasında üzerimize düşen her türlü görevi ve gayreti gösteriyoruz, göstermeye de devam ediyoruz" diye konuştu.