casino siteleri

Başkan Gürkan huzur hakkı için hesabına bakacak

Özel Haber Haber Girişi : 18 Ağustos 2021 22:49
Başkan Gürkan huzur hakkı için hesabına bakacak
Başkan Gürkan huzur hakkı için hesabına bakacak

1.organize sanayi bölgesi yönetim kurulu Vali Aydın Baruş başkanlığında toplanarak icra kurulunu seçti. TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, günler öncesi üzerine oynanan oyunlarla saf dışı bırakılmıştı.

Deprem konutları

 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 18 aydır 1. Organize Sanayi Bölgesi toplantılarına  katılmayan Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Selahattin Gürkan'ın  toplam 60.000 TL ye yakın Huzur Hakkı aldığı iddia edilmişti.

 

Başkan Gurkan'ın yakın çevresine Huzur Hakkı alıp almadığını bilmediğini hesaplarına bakıp almış ise iade edecegi iddia edildi. Başkan Gürkan'ın 4-5 gün geçmesine rağmen herhangi bir iade yapıp yapmadığı ile ilgili bir açıklama gelmedi. İadenin yapılmaması, bu süreçte  Gürkan'ın hesabına bakma fırsatı mı olmadı şeklinde yorumlarına sebep oldu. 

 

YouTube Haber arası

Başkan Gürkan'a kaç kurumdan para geldiği ise merak konusu oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kenan 19 Ağustos 2021 16:45

    Kınadığın şey başına gelmeden ölmüyorsun. Adam gelirken huzur haklarını kaldıracam diye geldi. Şimdi kaç yerden huzur hakkı aldığını bilmiyor.

  • Akif 19 Ağustos 2021 14:46

    Vali huzur hakkı almış mı? Bu arada vali niye Selahattini bu kadar canhıraş savunuyor? Devletin daha önemli bir işi yok mu?