casino siteleri

Başkan Gürkan İlk Kez Açıkladı

Siyaset Haber Girişi : 05 Ocak 2019 13:24
Başkan Gürkan İlk Kez Açıkladı
AK Parti Malatya Büyükşeh

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan İlk Kez Açıkladı.

Deprem konutları

AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından genişletilmiş İl Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda 31 Mart yerel seçimleri ele alındı. 

Esenlik haber arası

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da AK Parti’nin erdemliler hareketi olduğunu ifade ederek, “Bu hareket, Yunus’un Tapduk’un dergahına gittiği gibi düz gidip, eğri odun taşımama hareketidir. Bizim bu dergaha düz odun taşıma gibi bir sorumluluğumuz var, inancımız ve parti felsefemiz, ahlakımızda bunu gerektiriyor ifadelerini kullandı. 
‘Bu bir bayrak yarışıdır’ diyen Gürkan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Nasip olursa milletimizin teveccühüyle 31 Mart’tan sonra bayrağı devraldığımız yerde daha ileri aşamalara götürme gayreti içerisinde olacağız. Malatya artık modern ve çağdaş şehircilik ile tanıştı. Dışarıdan insanlar geldiğinde Malatya’yı farklı görüyor. Eksiklerimiz yok mu, olacak. Hayatın olduğu her yerde sorun olacak ama bu sorunları çözmek içinde irade kararlılığı gösterecek yöneticiler olacak. Dün bu işi Ahmet Çakır başkanımız yaptı, bugün Hacı Uğur Polat başkanımız yaptı, inşallah 31 Mart’tan sonra bayrağı biz aldıktan sonra bu hizmeti daha ileriye göstermeye gayret göstereceğiz. Malatya’da büyük bir teveccüh görüyoruz. Malatya’da bir ittifak var, Cumhur İttifakı var. Milliyetçi Hareket Partisi de büyükşehirde aday göstermedi" ifadelerini kullandı.