casino siteleri

Başkan Gürkan ilk onda yok!

Gündem Haber Girişi : 07 Eylül 2021 21:10
Başkan Gürkan ilk onda yok!
Başkan Gürkan ilk onda yok!

Sonar Araştırma, en başarılı büyükşehir belediye başkanları anketinin sonuçlarını yayınladı. Çalışmanın sonuçlarına göre ilk sırada Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ikinci sırada ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yer aldı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın ilk 10 arasında yer almaması dikkat çekti. 

Deprem konutları

 

Sonar Araştırma, Türkiye'nin büyükşehir belediye başkanları ile büyükşehir olmayan illerin belediye başkanlarının, seçmenleri nezdindeki başarı oranlarını saptamak amacıyla bir çalışma yaptı. Ağustos - Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleşen çalışma kapsamında 19.000 kişinin görüşleri alındı.

 

İlk sırada Erzurum

 

Çalışmanın sonuçlarına göre ilk sırada %60.6 oy oranı ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ikinci sırada ise %55.7 ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yer aldı. Listenin üçüncü sırasında %54.2 ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, dördüncü sırada %53.6 ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu bulunuyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise listenin beşinci sırasında yer bulabildi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ilk 10 arasında yer alamadı. 

Listenin devamı şu şekilde:

 

6 - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin

7 - Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen

8 - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş

9 - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer

10- Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün

 

Malatya Net Haber Gazetesi

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sedat 08 Eylül 2021 15:22

    İlk 20'de de yok. Onun kulvarı farklı. Abartma,, reklam, algı gibi kulvarlar olsa sıralamayı görürsünüz. Hizmetle yatırımla bizim ne işimiz olur.

  • Yağmur Yağınca Boya Dökülüyor. Gerçek Ortaya Çıkıyor. 08 Eylül 2021 12:21

    %40 civarında destek çıkmış. Malatyada Gürkan beg sayesinde Ak Parti bitiyor.Seneye Gürkan bey %30 bile çıkmaz. Ayrıca yorumcu Fatma Bacım herhalde karıştırdın. Gürkan beyi. Ya hiç izlemedin dinlemedin görmedin yada bilemedim ne diyem. Cumhuriyet tarihi, ilk , en büyük en nen en enlerin adamı Gürkan beyin kilise hariç icraatı yok. Sıfır yani.

  • Fatma hanıma cevap 08 Eylül 2021 09:58

    Fatma hanım Selahattin başkanınız yimpaş binasını aldıktan sonra açıklamasında Malatyamıza yakışır bir proje yapacağız dedi akabinde hemen ihaleye çıkıp birilerine işi teslim etti oda yetmedi akaryakıt ruhsatı verdi oda yetmedi personelin maaşını kesti oda yetmedi SSK günlerini eksik yatırdı oda yetmedi çalışanlara mesaisini vermedi şimdi siz kalkmış hizmetten bahsediyorsunuz bir önceki dönem belediye başkanının projelerini millete ben yaptım demeye çalıştı ama insanlar o algıyı kabul etmedi tek yaptığı kilise pardon birde Sivas caddesi var 2 günde bir sosyal medyada pylaştığı herkes kimin ne iş yaptığını biliyor bırakın ilk 10’a ilk 100’e bile giremez

  • Fatma ya cevap 08 Eylül 2021 09:03

    Fatma hanım selahattin baskanın kilise harici tek birtane yatirimini soylermisiniz cok merak ettik de bizde malatyada yasiyoruz

  • Fatma 08 Eylül 2021 01:19

    Malatya 'da bir tabir vardır. "Yiğidi öldür hakkını yeme" Gürkan başkanın şehrimize bir çok yatırımları oldu. Tarafsız olması, Alçak gönüllülüğü, mütevazi kişiliği de bir başka güzel. Bu bir kaç aydır siyasilerle ne oldu ne yaşandı bir kötüleme peşindeler. Yedirmeyiz Selo başkanı.

  • Ahmet 07 Eylül 2021 23:06

    Belediyelerin aylar süren onlarca işi varken aylık başarı anketi neye göre yapılır ve de eskişehir yedinci olur

  • Burak 07 Eylül 2021 22:17

    Kime sormuşlar bana soran olmadı Ankette haberimiz yok.Selattin baskan diğer dönemde başkanımız olacak inşallg

  • Nur Malatya 07 Eylül 2021 21:59

    O GELİYOR O O O Malatyam o Geliyor

  • Sefa Demir e cavap 07 Eylül 2021 21:55

    Benim anlamadığım anket sonucu vermiş başka da bir şey dememiş neden kızıyorsun Allah aşkına Selahattin Başkan in başladığı ve bitirdiği 5 projeyi say bu arada 2.5 yıl geçti kaldı 2.5 yıl

  • Sefa demir 07 Eylül 2021 21:40

    Haber eksik ve bilinçli giriş cümlesi yazılmış.. Ağustos ayı en iyiler olacaktı.. Geçen ayları seçildiği zamanki haberleri neden yapmadınız.. Ben söyleyeyim. Çünkü ablanız öyle istemez