casino siteleri

Başkan Gürkan'ın akrabaları belediye önünde geçmemiş!

Özel Haber Haber Girişi : 04 Nisan 2021 22:51
Başkan Gürkan'ın akrabaları belediye önünde geçmemiş!
Başkan Gürkan'ın akrabaları belediye önünde geçmemiş!

Habertürk’te Yasemin Güneri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile yaptığı görüşmenin detaylarını köşesine taşıdı.

Deprem konutları

 

Yasemin Güneri’nin köşe yazısı:

 

Gizli kapaklı hiçbir işleri olmadığını ifade eden Gürkan, tüm belediye başkanlarına örnek olacak ancak kendisinin uygulanmadığı görülen bir cümle kurdu. “Bize oy veren, vermeyen herkese eşit mesafede davranarak hizmet götürüyoruz”

Gürkanın, bunu başarırken aynı zamanda yakın akrabalarını da Belediye binasına almadığını belirtmesi manidar bulundu ve dikkat çekti. 

İşte, AK Parti Grup toplantısında örnek gösterilen Gürkan’ın belediye hizmetlerini verirken nelere dikkat ettiği sorusuna verdiği yanıt: “Bütün işlerimiz şeffaf ve açıktır. Hal böyle olunca da insanların size güveni olur. Benim ailemden hiç kimse belediyenin önünden geçmez. Çünkü herhangi bir spekülasyona mahal vermemem ve objektif olmam lazım. İnsanların kafasında istifham uyandırmamak lazım."

 

Başkan Gürkan’ın yakın akrabalarımdan  hiç kimse belediyenin önünde geçemez demesi kendisine yakın akrabaların Battalgazi ve Büyükşehir Belediyesinde nasıl işe başladıkları sorusunu akla getirmektedir.

 

YouTube Haber arası

 Daha önce yapılan haberlerde anlaşılacağı üzere, başkan Gürkan'a yakın akrabaların Battalgazi ve Büyükşehirde çeşitli kademelerde görev yaptığı bilinmektedir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hüseyin 09 Nisan 2021 22:59

    Aynı aileden birden fazla işe alınan akrabaları var başkanın bu kimi kandırıyor

  • Doğruya doğru 06 Nisan 2021 20:09

    Nasıl yayıncılık yorumlar silinip duruyor

  • Serhan 06 Nisan 2021 19:48

    S. kimin yeğeni, T. kimin oğlu, Ö. kim? Battalgazide kalanları saymıyorum bile. Koca koca gazeteciler, vekiller, başkanlar nasıl inanıyor hayret ediyorum. Diyanet reisi bile inanmış demek ki adamda hiçbir keramet yok.

  • Doğruya doğru 06 Nisan 2021 16:34

    Arkadaşın biri Ömer Faruk Õz demiş. Helal olsun valla. Eğer Malatya da seçim kazanmak isterlerse aday Ömer Faruk Õz olmalı. Yoksa bu teyyo dayilarla işleri zor değil imkansız. İnşallah bunları yukarı da duyar

  • Dewamkee 06 Nisan 2021 11:07

    Halkın kendisi demiş günde 50 arazi alıp inşaata başlıyor. İyiymiş, ayda 1500 yılda 18 bin arazi çok iyi.. Acaba malatya da inşaat yapılacak arsa adeti kaç tane. Bide tarım arazilerine inşaat yapıyorsa daha da fena. Çok sallamayalım. Hepsini biz seçiyoruz. Yazan arkadaşlar boşuna karın ağrısı yaşamaya gerek yok. Yeni seçime kadar bu böyle gidecek dewamkeee

  • Cumali 05 Nisan 2021 22:02

    Yiyorsa diğer siyasileri de yazınsanıza mesela bu memlekette milletvekilinin kardeşi sırf rektörlük yapsın diye üniversite kuruldu, mesela yeşilyurt belediyesinin şirket yöneticilerine bir bakın ve başkanla olan yakınlıklarını araştırın bi zahmet

  • Mehmet sayin 05 Nisan 2021 17:51

    Bizde inandık gitti. Gayet yakından biliyorum ben. Neyse onların nasibi var diyelim artık napalim

  • Salim 05 Nisan 2021 17:47

    Malatya ya bir Ömer Faruk Õz lazım. İnanın artık insanlar oy vermez bunlara. Bir mühendis olarak ben bir daha oy vermem. Liyakat sıfır , liyakatli olanlar da zaten atıl durumda. Ha bu arada Yeşilyurt un adamı düşünülüyor ise şimdiden geçmiş ola.

  • H.Rifat AKYÜZ 05 Nisan 2021 12:55

    Kim bu akrabalar nerelerde hangi görevlerde çalışıyorlar yazın bilelim mbiliniyor demekle oluyor

  • Halkın kendisi 05 Nisan 2021 10:59

    Gidin Ahmet Çakır'a söyleyin bunları şimdi günde 50 tane arazi alıp insaata başlıyor.selahattin Gürkan in yerine kimi hazırladığınız belli emir gelmiş.ama şunuda biliyor Malatya maglum şahıs adaylığını muhtarlığa koysa alacağı 3 oy.

  • Mustafa AVŞAR 05 Nisan 2021 07:52

    . Büyük bir kitleyi kandırıyor. Böyle tip siyasetçinin örneğini ilk kez görüyorum. Geçin onları şu an belediye ekipleri nerede çalışıyorsa buradan yazsında gidip bir bakalım. Oyumuzu verip başkan yaptıktan sonra kabuğuna çekildi ara ara başını çıkarıp atıyor. Kandırıyor mu evet. Bundan sonra kaldırabilecek mi, hayır.

  • Vatandaş ama helikopter pilotu değil 05 Nisan 2021 06:53

    Başkan yalan mı diyecek? Önünden değil arka kapıdan girmişlerdir. Ya da hiç girmeden özel kalem kadrosundan memur olup ankarada çalışıyorlardır. Tabi battalgazideki akrabalarını herkes biliyor zaten. Bunu maskı ve büyükşehir insan kaynakları bir sonraki dönem malzemesi olarak arşivlemiştir.

  • Malatya halkı 05 Nisan 2021 01:08

    Selahattin bey siz geldiniz sizden önceki yönetim çalışanlarını nasıl itibarsız hale getirdiyseniz sizden sonra gelende sizin ekibinize aynısını yapacak etme bulma dünyası kim işe alınmış kim ne kadar maaş almış adalet sağlanmış mı her şey gün yüzüne çıkar diye bekliyoruz...

  • Malatyalıyız 04 Nisan 2021 23:13

    Başkanımız yüzde yüz haklı. Belediyenin önünde değil içindeler