casino siteleri

Başkan Gürkan´ın makam aracı TOGG gelin arabası oldu

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 30 Haziran 2023 13:03
Başkan Gürkan´ın makam aracı TOGG gelin arabası oldu
Başkan Gürkan´ın makam aracı TOGG gelin arabası oldu

Türkiye´nin yerli ve milli otomobili, Türkiye´nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) aracı, Malatya´da gelin arabası oldu.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan´ın makam aracı TOGG, gelin arabası oldu. TOGG, düğünden önce süslenerek, Sedat ve Sümeyye Özdemir çiftinin gelin arabası olarak hizmet verdi.

Deprem konutları

 


Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan´ın esnaf ziyareti sırasında karşılaşan Sedat ve Sümeyye Özdemir çifti, Başkan Gürkan´dan TOGG´u gelin arabası olarak talep etti. Genç çiftin isteğini geri çevirmeyen Başkan Gürkan, gelin arabası olarak TOGG´u dünya evine giren çifte verdi.

 


Başkan Gürkan´a teşekkürlerini sunan damat adayı Sedat Özdemir, "Düğün alışverişi yaparken tesadüfen Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan´ı gördük ve kendisinden gelin arabası olarak TOGG´u rica ettik. Sağ olsun Başkanımız bizi kırmadı ve TOGG´u gelin arabası olarak kullanabileceğimizi söyledi. Ayrıca mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadı, kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

YouTube Haber arası


Başkan Gürkan´ın mutlu günlerinde destek verdiğini belirten gelin adayı Sümeyye Özdemir, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan´dan rica ettik, sağ olsun TOGG´u gelin arabası olarak bize verdi. Mutlu günümüzde bizlere destek verdiği için kendilerine çok teşekkür ederim" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ahmet 01 Temmuz 2023 13:56

    yauv ben anlamıyor