casino siteleri

Başkan Gürkan son noktayı koydu

Spor Haber Girişi : 17 Mayıs 2019 12:25
Başkan Gürkan son noktayı koydu
Malatya Büyükşehir Beledi

Evkur Yeni Malatyaspor’da seçimli olağan genel kurulun 2 Haziran Pazar günü yapılacağı açıklandı.

Sarı-kırmızılı kulüpte geçen hafta açıklanan mali kongre tarihinin ardından seçimli olağan kongrenin yapılış tarihi de belli oldu.

Şuana kadar ciddi bir adayın talip olmadığı kulüp, yeni başkanını 2 Haziran Pazar günü seçecek.

Deprem konutları

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Kayısı Haber'de kulis bilgisi olarak verdiği “Gürkan Yeni Malatyaspor’a da el attı” başlıklı haberine cevap verdi.
Başkan Gürkan’ın açıklaması şu şekilde:

“Yapılan haber gerçeği yansıtmamaktadır. Adil Gevrek Başkanın Yeni Malatyaspor'u Süper Lig'e çıkaran ve şu anda başarılı bir grafik gösterek takımın 5.sırada olmasında büyük emeği olan bir klüp başkanıdır"


Başkan Gürkan'ın bu açıklamasından sonra Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'e tam destek verdiği ve Başkan Gürkan'ın son noktayı koyduğu söylenildi.

YouTube Haber arası

Mevcut başkan Adil Gevrek’in güçlü bir yönetimle yeniden aday olmasına kesin gözüyle bakılan Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü’nden seçimli olağan kongre tarihiyle ilgili şu açıklama yapıldı:

““Kulübümüzün seçimli Olağan Genel Kurul toplantısı; 02.06.2019 Pazar günü saat 10.00’da Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde yapılacak olup, çoğunluğun sağlanamaması halinde ise 09.06. 2019 Pazar günü saat 10.00’da Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda yapılacaktır.”