casino siteleri

Başkan İhsan Koca Açıkladı

Siyaset Haber Girişi : 10 Ocak 2019 20:31
Başkan İhsan Koca Açıkladı
AK Parti Malatya İl Başka

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Deprem konutları

"Bilindiği üzere Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 24 Kasım 2018 tarihi’nde İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda BattalGazi Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ı Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladılar.

Malatya’yı yakından tanıyan,görev yaptığı zamandan bugüne kadar  Malatya’ya ve Battalgazi ilçemize büyük hizmetleri olan Sayın Selahattin Gürkan ve açıklayacağımız diğer adaylarımız ile birlikte AK Belediyecilik büyük bir kararlılık ile yoluna devam edecektir.

13.01.2019(Pazar) günü Saat 11:00’de Beydağı Gençlik Kapalı Spor Merkezi’nde(Yeni Kapalı Spor Salonu) Balıkesir Milletvekilimiz,MKYK Üyemiz Sayın Yavuz Subaşı’nın katılımlarıyla 13 İlçemizin hizmetkârını,Belediye Başkan Adaylarını hemşehrilerimize açıklayacağız.

YouTube Haber arası

Belediye Başkan Adaylığı için müraacat yoğunluğundan fazlasıyla memnun olmakla beraber,aday adaylığı sürecinde  ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’anlayışını benimseyerek, AK Parti davasında,bayrak yarışında BEN de varım diyerek çalışan tüm gönüldaşlarımıza hemşehrilerim ve teşkilatım adına teşekkür ediyor,aday tanıtım toplantımıza tüm halkımızı davet ediyorum."