casino siteleri

Başkan Keskin Sizlerle çalışıp, Malatya’mızı birlikte ayağa kaldırmak da boynumuzun borcudur

Siyaset Haber Girişi : 08 Şubat 2024 21:49
Başkan Keskin Sizlerle çalışıp, Malatya’mızı birlikte ayağa kaldırmak da boynumuzun borcudur
Başkan Keskin Sizlerle çalışıp, Malatya’mızı birlikte ayağa kaldırmak da boynumuzun borcudur

AK Parti  Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ve partili yöneticiler Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve Esnaf Odası Başkanları ile bir araya geldiler.

Deprem konutları

 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Belediye başkan adayları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile oldu. Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Sami Er’den büyük bir beklenti var. Tüm belediye başkan adaylarımızdan Malatya’yı metre metre, kare kare gezerek, Malatya’yı iyi takip etmelerini ve ticareti hızlı bir şekilde ayağa kaldırmalarını istiyoruz. Ticaret olmadan hayat olmaz, ticaret olmadan Malatya’yı ayağa kaldırmak mümkün olmaz. İlhan Geçit beyinde dediği gibi, Selahattin Gürkan gerçekten esnaf çok büyük destek verdi, hizmetleri var. Bu bir bayrak değişimidir. Selahattin Gürkan başkanımızın, Sami Er, İlhan Geçit ve diğer adaylarla istişare içinde olacağına yürekten inanıyorum. İrtibatı koparmayalım. Birlik ve beraberlik içinde Malatya’yı ortak akılla ayağa kaldırmanın mücadelesini vermemiz lazım. Malatya yıkık bir şehir değil, tamamen çökmüş bir şehir. Küçük Sanayi Sitesinde 6 işyerimiz çöktü, gündüz olsaydı belki can kaybı olurdu. Bu nedenle Altay Kışlasındaki sanayi sitesi hızlandırılmalı. Küçük Sanayi Sitesinde 2 binin üzerinde ağır hasarlı işyeri var. Küçük Sanayi sitesinde sizlerin de katılacağı bir toplantı yapalım. Esnafımız burada yerinde dönüşüm talep ediyor. Şu anda her türlü alt yapısı olan sanayi sitemizde eğer kargası belediye yada TOKİ tarafından yapılırsa diğer ince işçiliğini esnafımız üstlenir. Biz, Reisimize, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a söz verdik, sonuna kadar devam edeceğiz. Benim mizacımdır, yanlış yapıldığı yerde ‘Burası yanlıştır’ diyerek karşı mücadele veririm, yaptığınız yerde de sizi her zaman takdir ederim. Sizlerle çalışıp, Malatya’mızı birlikte ayağa kaldırmak da boynumuzun borcudur. Esnaf camianın büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkan adalarımızdan beklentisi çok büyük.”

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mehmet 09 Şubat 2024 07:56

    Hemen saf değiştirmiş başkan Keskin maşallah çok hızlısınız Selahattin'e nameler diziyordun hemen sattın adamı işi bitince dimi başkan