casino siteleri

Başkan Kılınç´tan 10 Kasım mesajı

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 09 Kasım 2023 16:12
Başkan Kılınç´tan 10 Kasım mesajı
Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, 10 Kasım 1938 yılında hayata gözlerini kapatan Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Gazi Mustafa Ke
Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, 10 Kasım 1938 yılında hayata gözlerini kapatan Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde rahmet ve minnetle andı.
Başkan Süleyman Kılınç yayımladığı mesajında, "85 yıl önce aramızdan ayrılan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü rahmet, minnet ve özlemle anıyorum. O´nun liderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olarak bugün de özgürce varlığını sürdürmektedir.
Atatürk´ün bize miras bıraktığı Cumhuriyet, sadece bir devlet değil, aynı zamanda bir idealdir. Bu kutsal emaneti, gelecek nesillerimize daha da refah ve varlık içinde aktaracaklarına olan inancımız tamdır. Ata´mızın fikirleri ve ilkeleri, yüreklerimizde yaşamaya devam ederken, onun önderliğindeki Cumhuriyetimiz de sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır.
10 Kasım 1938´in 85. yıldönümünde yüreğimizde bir üzüntü, ancak kalbimizde bir o kadar engin bir sevgi bulunmaktadır. Sonsuzluğa uğurladığımız tarihten bu yana geçen 85 yıl, Atatürk´ün dünya genelinde bıraktığı izleri gurur ve şükranla anmamıza yetiyor.
Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu ve önderi, büyük devlet adamı Ata´mızın ebediyete intikalinin 85. yılında bıraktığı eşsiz mirası gelecek nesillere aktarmak için büyük bir azimle çalışacağımıza olan inancımızı yineliyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü saygı, minnet ve özlemle anıyoruz" dedi.