casino siteleri

Başkan Kılınç´tan gençlere müjde

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 04 Aralık 2022 18:39
Başkan Kılınç´tan gençlere müjde
Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere gittiği Ankara´dan gençlere müjde verdi.Başk
Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere gittiği Ankara´dan gençlere müjde verdi.
Başkent Ankara´da Adıyaman´ın geleceği adına önemli ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ´a misafir oldu. Başkan Üstündağ´ı Federasyon makamında ziyaret eden Başkan Kılınç, yaptığı açıklamada gençlere müjde vererek, "Biz voleybol ülkesiyiz. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ´ı ziyaret ettik. İlimizde 9-12 yaş grubu için "Fabrika voleybol" projesini hayata geçirmek için anlaştık. Gençlerimize müjdemiz olsun. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcılarımız Faruk Özçelik ve Opr. Dr. Ertuğrul Soysal´ı da ziyaret ettik. EYT, sözleşmelilerin kadroya alınması, TYÇP´lilerin durumu ve diğer süreçlerle alakalı değerlendirmelerde bulunduk. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu´nu ziyaret ettik. Gençlerimiz için önemli çalışmaları ve ilimiz sporunun gelişimi için yapabileceklerimizi konuştuk. Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) Başkan Yardımcısı Abdülhadi Turus´u ziyaret ettik. Yurtdışındaki vatandaşlarımızın durumu, diaspora, uluslararası öğrenciler konularında bilgi aldık. Sıcak İlgi ve alakaları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.