casino siteleri

Başkan Kızıldaş: Sadece Arguvan merkezini değil, kırsal mahallerimizi de kalkındırdık"

POLİTİKA Haber Girişi : 06 Mart 2024 15:33
Başkan Kızıldaş: Sadece Arguvan merkezini değil, kırsal mahallerimizi de kalkındırdık
Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Mahallelerimizde muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda, işbirliği içinde eksiklerimizi tamamlıyoruz. Bugüne
Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Mahallelerimizde muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda, işbirliği içinde eksiklerimizi tamamlıyoruz. Bugüne kadar el ele, kola kola yol yürüdük, bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz dedi.
Başkan Kızılda, yerel seçimlere bir aydan daha az bir süre kala, çalışmalarını, Çiftlik, Asar, Tarlacık, Yukarı Sülmenli, Aşağı Sülmenli, Bahçelievler, Gökağaç, Alhasuşağı, Göçeruşağı, Kömürlük, Güngören ve Kuruttaş mahallelerini ziyaret ederek sürdürdü.
Bu mahallelerde büyük ilgiyle karşılanan Arguvan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, 10 yıllık hizmeti süresince, Arguvanın merkez mahalleleri kadar kırsal mahallelerine de hizmet götürme konusunda hassas davrandığını belirterek, Mahallelerimize adil hizmet götürme konusunda, vatandaşlarımızın da takdir ettiği bir yönetim anlayışı sergiledik dedi.
Çiftlik, Asar, Tarlacık, Yukarı Sülmenli, Aşağı Sülmenli, Bahçelievler, Gökağaç, Alhasuşağı, Göçeruşağı, Kömürlük, Güngören ve Kuruttaş mahalle sakinlerinin yakın ilgisi ve samimi karşılamaları için duyduğu memnuniyeti dile getiren Kızıldaş, Tüm hemşehrilerime gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler ne zaman sizlere konuk olduysak, bizleri dostça, canı gönülden karşılıyorsunuz. Bizim yanımızda ne güzel durduğunuzu, her zaman olduğu gibi yine bizimle birlikte yol yürüdüğünüzü gösterdiniz. Bu durum ciddi anlamda bize güç verdi. Güleryüzlü ve samimi karşılamanız beni onurlandırdı ve gururlandırdı. Her bir mahallemizin, her bir hemşehrimin benim gönlümde ayrı ve önemli yeri var şeklinde konuştu.
Arguvanımızı nerden nereye getirdiğimizi herkes çok iyi biliyor
Sadece Arguvanın merkez mahallelerine değil, Arguvanın tüm mahallelerine belediyecilik hizmetlerini götürdüklerini ve birçok mahallede, mahalle sakinlerinin hayatını kolaylaştıran projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Kızıldaş, Mahallelerimizde muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda, işbirliği içinde eksiklerimizi tamamlıyoruz. Bugüne kadar el ele, kola kola yol yürüdük, bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Mahallelerimizde çalışmalarımızın yanı sıra Arguvanımızda da çok güzel projeler yaptık. Arguvanımızı nerden nereye getirdiğimizi herkes çok iyi biliyor. İlçemizde ortak kullanım alanlarına yapılan hizmetlerin yanı sıra, vatandaşlarımızın yasal çerçevedeki kişisel birçok talebine de çok hızlı ve olumlu yanıtlar verdik dedi.
Bir dönem için daha destek istiyoruz
Arguvan Belediyesini 10 yıl önce devraldıklarında belediyenin hizmet üretme gücünün yok denecek kadar az olduğuna dikkat çeken Kızıldaş, 10 yıl içinde yeni bir Arguvan kurduk. Arguvan ilçe merkezi modern bir şehir kimliği kazandı. Hem merkez mahallelere hem de kırsal mahallelere hemşehrilerimizin memnuniyet seviyesini üst düzeye çıkaran şehircilik, belediyecilik hizmetleri sunduk. Şimdi, Arguvanı daha ileriye taşıyacak yeni projelerimizi hayata geçirmemiz için 5 yıl için daha sizden destek istiyoruz ifadelerine yer verdi.
Doğru kişinin yanında olacağınıza inanıyorum
Bir dönem daha Arguvana hizmet edebilme yetkisini almalarının Arguvanın geleceği açısından büyük önem taşıdığına vurgu yapan Kızıldaş, Bunun için 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde doğru kişinin yanında olacağınıza inanıyorum. Büyüklerimiz bize eğrinin değil, doğrunun yanında olmamız gerektiğini öğrettiler. Arguvanımıza yaptığımız hizmetlerin yok olmasını istemiyoruz. Eğer Arguvan bir kez daha talan edilirse, ilçemiz kalkınmasını sürdüremez ve burayı kimse toparlayamaz. Arguvana yaptığımız hizmetlerin 31 Mart seçimlerinde sizler tarafından sandıkta da takdir edileceğine olan inancımı belirtmek istiyorum ve sizlere minnet duygularımı iletiyorum. Bizim derdimiz koltuk, makam ve mevki değil. Derdimiz memleketimiz Arguvanı refah içinde, yaşam kalitesi yüksek, modern şehircilik hizmetlerini kesintisiz biçimde alan ve genel olarak insanımızın hayatından memnun olduğu bir ilçe olarak daha ileriye, daha güzel günlere taşımaktır. Bakınız, Arguvanımıza bir ilçe görünümü kazandırdık. İlçemiz artık cazip ilçelerden bir tanesi oldu ve topraklarımız değerlendi. Daha önce göç verdiğimiz nüfusumuzdan geri dönüşler olmaya başladı ifadelerini kullandı.
Çalıp çırpmadığımız için kaynak sorunu yaşamadık
Arguvana yapılan tüm hizmetlerin borçlanmadan, kendi öz kaynakları ile yaptığını da anlatan Başkan Mehmet Kızıldaş, İlçemize yaptığımız tüm çalışmaları ve yatırımları borç almadan, hiçbir yere faiz ödemeden belediyemizin bütçesi ile yaptık. Üstelik Malatyada borçsuz tek belediyeyiz. Bizler hem işçi maaşlarımızı ödüyoruz, hem de proje ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bunu da çalıp çırpmadığımız için yapabiliyoruz diye konuştu.