casino siteleri

BAŞKAN POLAT KARNELERİ EVLERİNE GÖTÜRDÜ

Malatya Haber Girişi : 20 Ocak 2017 16:46
 BAŞKAN POLAT KARNELERİ EVLERİNE GÖTÜRDÜ
MALATYA HABER - MALATYA'N

Emirhan Ve Efekan Işık Kardeşlerin Karnelerini Başkan Polat Evlerine Götürdü

Deprem konutları

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, karne alma heyecanı yaşayan öğrencilerin mutluluklarına ortak oldu. Başkan Polat ayrıca geçirdikleri trafik kazası nedeniyle karne almaya gidemeyen iki kardeş Emirhan ve Efekan Işık’ı evinde ziyaret ederek karnelerini hediye etti.

2016-2017 Yılı Eğitim-Öğretim Yılının yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle karne heyecanının yaşandığı Vali Galip Demirel Ortaokulunda öğrencilerin karne coşkusuna ortak olan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, öğretmen, öğrenci ve velilerle bir araya geldi.

Sınıfları ziyareti sırasında öğrencilerle karşılıklı sohbet eden Başkan Polat, "Minik yavrularımızın karne sevinçlerine ortak olmak istedik. Bu özel günde onlarla birlikte olmak ve karnelerini teslim etmek güzel bir duygu. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi şekilde eğitim alması için başta anne ve babalarımız olmak üzere öğretmenlerimize teşekkür ediyor, yarıyıl tatiline giren öğrencilerimize de iyi tatiller diliyorum " dedi.

“ÇOCUKLARIMIZA GÜZEL BİR GELECEK İNŞA ETMEK İÇİN UĞRAŞIYORUZ”

Çocuklara güzel bir gelecek hazırlamak için tüm imkânlarını seferber ettiklerini ifade eden Başkan Polat, "Çocuklarımız bizim umudumuz ve geleceğimizdir, onlara her yönüyle güzel bir gelecek sunmak için elimizdeki tüm imkânları seferber etmiş durumdayız. Bugün bu sıralarda okuyan çocuklarımız gelecekte bu ülkenin kaderini tayin edecek, çok önemli makamlarda görev alacaklar, hepsi bizim için çok kıymetli ve değerlidir. Çocuklarımızın güzel şartlarda eğitim görmeleri kültürel, sportif ve sosyal etkinliklerde yer almalarını sağlamak adına üzerimize düşen sorumluluğun daha fazlasını yerine getirmeye özen gösteriyoruz” dedi.

POLAT, “HAYALLERİNİZ DAİMA BÜYÜK OLSUN, VİZYONUNUZU HEP YÜKSEK TUTUN”

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başkan Polat, “15 günlük tatilde 1'inci dönemde yakaladığınız başarıyı 2'inci dönemde yakalamak için derslerinize çalışmanız gerekiyor. Tatilinizi değerlendirirken kitap okumayı asla ihmal etmeyin. Kendinize mutlaka bir program yapın oyunlar oynayın ancak sevdiğiniz kitapları muhakkak okuyun. Kitap okuyan bir insanın düşünme kabiliyeti gelişir ve çapraz düşünme olanaklarına sahip olur. Hayalleriniz daima büyük olsun, vizyonunuzu hep yüksek tutun. Okuyan, düşünen, üreten, bölgesindeki sorunlara ilgi gösteren, yerinde saymayan bireyler olun.  Çok çalışarak kendinizi yetiştirmeniz gerekmektedir. Gelecekte hepiniz farklı meslek dallarında ülkemize hizmet edeceksiniz. Ülkenin kaderini sizler tayin edeceksiniz. Sizler ne kadar iyi yetişir, kendinizi ne kadar iyi yetiştirirseniz bizler inanıyoruz ki, şehrimiz de, ülkemiz de o kadar gelişecek, o kadar iyi yere gelecektir" dedi.

POLAT, ÖĞRENCİLERLE SOHBET EDİP FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Başkan Polat, karne dağıtımı töreninden sonra fotoğraf çektirdiği öğrencilere başarı dileklerini sunup, iyi tatiller temennisinde bulundu. Karnelerini dağıttığı öğrencilerle aynı sıraları paylaşan ve öğrencilik anılarını tazeleyen Başkan Polat, ardından öğretmenler odasına geçerek öğretmenler ve velilerle sohbet etti. 

POLAT, “ÇOCUKLARIMIZI KİTAP OKUMAYA TEŞVİK EDELİM, EĞİTİM ÖNCE EVDE BAŞLAR”

Karne dağıtımına katılan ailelerle sohbet eden Başkan Polat, "Aile bireyleri olarak çocuklarımıza karşı ilgi göstermemiz lazım. Çocuklarımızı mutlaka kitap okumaya teşvik etmemiz lazım. Bol bol kitap okuyan öğrencilerimiz testleri daha rahat çözer ve sınavlarda daha başarılı olurlar. Aynı zamanda kendilerini geliştirmiş olurlar. Çocukların rol modelleri anne ve babalardır, eğitim öncelikle evde başlar. Çocuklarımızı yarıyıl tatilinde eğlendirerek öğretmemiz gerekiyor. Teknolojiyi doğru şekilde kullanmayı öğretmek lazım, çünkü bilgisayar doğru kullanılmadığı zaman kendi içine çekip kaybettiren bir dünyası vardır. Çocuklarımızın eğitimi için hepimize düşen sorumlulukları yerine getirmek için daha fazla mücadele etmeliyiz” dedi.

POLAT, KARNE ALMAYA GELEMEYEN İKİ ÖĞRENCİYİ EVİNDE ZİYARET ETTİ

Başkan Polat okuldaki törenden sonra geçirdikleri trafik kazası nedeniyle karne almaya gidemeyen Emirhan ve Efekan Işık kardeşleri evlerinde ziyaret ederek karnelerini hediye etti.

Hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edilerek Yeşilyurt İlçesi Şeyhbayram Mahallesindeki evlerinde istirahat eden iki kardeş, durumundan haberdar olan Belediye Başkanı Polat, Emirhan ve Efekan Işık kardeşleri evlerinde ziyaret ederek tak ile taçlandırdıkları karnelerini hediye etti.

Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın sürpriz ziyareti karşısında heyecanlanan iki öğrenci, yaşadıkları mutluluğu teşekkür ederek dile getirdiler.

Trafik kazası geçiren baba Murat Işık ile Emirhan ve Efekan Işık kardeşlere geçmiş olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Hacı Uğu Polat, “Bugün 2016-2017 yılı Eğitim-Öğretim Yılının 1.Döneminin tamamlanması nedeniyle Vali Galip Demirel Ortaokulunda öğrenci kardeşlerimize karnelerini hediye ederken Okul Müdürümüz Emirhan ve Efekan Işık kardeşlerin trafik kazası geçirdiklerini ve karnelerini almaya gelemediklerini bizimle paylaştı. Bizlerde iki öğrenci kardeşimizi evlerinde ziyaret ederek hem tak ile süsledikleri karnelerini hediye etmek hem de geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istedik. Çocuklarımızı evlerinde ziyaret etmek ve karnelerini vermekten onur duyuyorum. Çocuklarımız bir yandan tedavilerine devam ederken diğer taraftan yarıyıl tatilinde kitaplarını okuyacaklar. 15 gün sonrada inşallah canlı ve diri bir şekilde okullarına başlayacaklar. Anne ve babalarını da geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Rabbim acil şifalar nasip etsin” dedi.

Başkan Polat, daha sonra Emirhan ve Efekan Işık kardeşlere karnelerini ve taklerini vererek başarılarının devamını diledi.

 

Esenlik haber arası