casino siteleri

Başkan Yıldırım'dan Büyükşehir'e tepki

Özel Haber Haber Girişi : 19 Şubat 2023 22:19
Başkan Yıldırım'dan Büyükşehir'e tepki
Başkan Yıldırım'dan Büyükşehir'e tepki Çevre illerden cayır cayır yardım gelirken siz nasıl para ile satarsınız

 

Deprem konutları

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım sosyal medyada Malatya Büyükşehir Belediyesine tepki gösterdi. Başkan Yıldırım Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya Ekmek ve Gıda Sanayi A.Ş (MEGSAŞ) ekmeği para ile satmasına tepki gösterdi.

 

Geçtiğimiz 6 Şubat Pazartesi günü saat 04.17’de Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İlk depremin ardından aynı gün içerisinde yine Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde ikinci bir deprem daha yaşandı. Yıkıcı depremlerde Kahramanmaraş başta olmak üzere Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ illeri de hasar gördü.


Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım sosyal medyada Malatya Büyükşehir Belediyesine tepki gösterdi. 


Başkan Yıldırım Yahu ayıptır, ayıp diyerek  Türkiye'den, çevre illerden cayır cayır yardım gelirken siz nasıl olur da EKMEĞİ PARAYLA SATARSINIZ ? Bakınız SİYASET YAPMIYORUZ ! Allah aşkına siz HANGİ MALATYA'DA YAŞIYORSUNUZ !? Yahu siz NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ? Derhal şu ekmekleri ücretsiz verin ! diye açıklama yaptı.

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • H. BİLER 23 Şubat 2023 13:48

    Belediye ekmekleri zaten ücretsiz dağıtıyor ben vatandaş olarak ücretsiz alıyorum günlerdir, şov yapıp boş konuşmasınlar milletimiz yaralarını sarmaya çalışırken, hiç halkın arasına karışmamış Bilal Yıldırım belli ki, algı operasyonu yapacaksa önce sahaya insin