casino siteleri

Başkan Yıldırım'dan Güder ve Kahveci'ye Teşekkür

Özel Haber Haber Girişi : 01 Eylül 2023 22:10
Başkan Yıldırım'dan Güder ve Kahveci'ye Teşekkür
Başkan Yıldırım'dan Güder ve Kahveci'ye Teşekkür

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım kentsel dönüşüm kapsamında Şehit Fevzi Mahallesi'nde TOKİ tarafından yaptırılan ve Battalgazi Belediyesi tarafından kontrol edilen konutlar için Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci'ye teşekkür etti.

Deprem konutları

 

 NE GÜZEL OLMUŞ ŞEHİT FEVZİ MAHALLESİ 

YouTube Haber arası


Başkan Yıldırım Kentsel dönüşüm kapsamında, Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığı olarak bizlerin de yakından takip ettiği Şehit Fevzi Mahallesi'nde TOKİ tarafından yaptırılan ve Battalgazi Belediyesi tarafından kontrol edilen konutlar hakikaten takdire şayan. Bu zor dönemde, vatandaşlarımızın en önemli ihtiyacı olan barınma noktasında titiz bir çalışma yapan başta Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e, Battalgazi Belediyemizin tüm çalışanlarına, Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci'ye ve tüm ilgililere yürekten teşekkür ediyoruz. Mahalle adına gecesini gündüzüne katan Mahalle sakinlerinin de onurlu duruşunu tebrik ediyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.