casino siteleri

Başkan Yıldırım'dan Tepki

Özel Haber Haber Girişi : 04 Ağustos 2023 22:05
Başkan Yıldırım'dan Tepki
Başkan Yıldırım'dan Tepki

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım Elazığ Belediyesi tarafından işçilere yüzde 103 zam yaparken  Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin işçilere yaptığı yüzde 45'lik zammı  ironi bir şekilde eleştirdi.

Deprem konutları


Başkan Yıldırım sosyal medyada Depremin en ağır yıkımına sahip olan, adeta taş üstünde taş kalmayan, çalışanlarının zor şartlarda yaşadığı, ağır hasarlı evlerine giremeyen Elazığ'da( ), belediye işçilerine yüzde 103 zam yapılırken; depremde hiç zarar almayan, hafif atlatan Malatya Belediyesi( ) işçilerine yüzde 45 zam yaptı. 

 

Depremin ağır yaralarını bir nebze de çalışanlarının üzerinden kaldırmak için Elazığ Belediyesi tarafından yapılan bu zamları tebrik ediyoruz. Malatya belediyesine ise depremden hasar görmemesine rağmen, işçilerinin hiçbir sıkıntısı olmamasına rağmen yaptığı bu fahiş zam kararından dolayı vicdana davet ediyoruz.

 

YouTube Haber arası

Cefakar ve fedakar kıymetli belediye çalışmalarımız az biraz daha sabredin. İnşallah milli görüş belediyeciliği Malatya'ya geldiğinde diğer zammı Erbakan hocamızın "YETMEZ" deyişiyle sizlerle birlikte tekrar yapacağız. Az sabır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • bilinmeyen 05 Ağustos 2023 00:15

    Açıkladıkları rakam bile yanlış medyaya 16 bin küsürat verildi, verilen maaş 14500 küsürat. malatyada sadece kiralar 10-12 bin tl. bu insanlar nasıl geçinecek?