casino siteleri

BATTALGAZİ BELEDİYESİ, 200 KM’NİN ÜZERİNDE ASFALT YAPTI

Malatya Haber Girişi : 21 Ekim 2015 16:33
BATTALGAZİ BELEDİYESİ, 200 KM’NİN ÜZERİNDE ASFALT YAPTI
Battalgazi Belediyesi, 20

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarına Orduzu Şanlıkaya Mahallesi Bahçelievler mevkiinde devam etti. 2,5 km’lik asfalt çalışması ile Bahçelievler mevkiinde oturan vatandaşlar kışın çamurdan, yazın ise tozdan kurtulmuş oldu. Orduzu Mahalle Muhtarı Zeki Bakan, 20-30 yıldır iş makinası girmeyen yerlere Battalgazi Belediyesi’nin araçlarının girdiğini belirterek, “Başkanımız Selahattin Gürkan’a çok teşekkür ediyoruz. Hizmetleri Orduzu’dan esirgemiyor. Şanlıkaya’ya karo taşı döşedi. Bahçelievler yolunu yapıyoruz. 20-30 yıldır bu mahalleye ne asfalt yapıldı, ne iş makinesi girdi. Ama şimdi batıdaki çalışmalar ne ise aynısını bu bölgelerde görmeye devam ediyor. Batıdaki gibi yollar yapılıyor. Orduzu’muzun en ücra köşelerine kadar hizmet gelmeye başladı. İhtiyaçlarımız tek tek karşılanıyor. Doğalgazımızın % 90’ı bitmek üzere. Belediyemiz büyük gayret ve özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. İşte gördüğünüz bu yol 20 sene sonra asfalta kavuştu. Gayret ve çalışmalarından dolayı Başkanımıza ve çalışanlara çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Deprem konutları

 

Mahalle sakinlerinden Bayram Bulgurlu ise, yapılan hizmetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “1969’dan beri burada yaşıyorum. Bu zaman kadar asfaltlanmayan Bahçelievler mahallemiz daha yeni asfaltla tanıştı. Muhtarımızın da gayretleriyle Başkanımız bu bölgeye yaklaşık 3,5 kilometre yolumuzu asfaltladı. Günlerdir yapılan çalışmalar bu gün bitecek. Başkanımızdan Allah razı olsun. Bu çalışmalar çok iyi oldu. Kışın çamurdan, yazın tozdan kurtulmuş olduk. Milletimizin duası başkanımızla” diyerek, memnuniyetini dile getirdi.

 

Esenlik haber arası

İbrahim Sadık isimli mahalle sakini de, “Belediyemizin yol çalışmalarından dolayı çok memnunuz. Selahattin başkanımız gelmeden önce bu yollara araç giremiyordu. Bu yıl Orduzu mahallemizde yapılan çalışmalarla en az 20 kilometrelik asfaltlama çalışmaları yapıldı. Başkanımıza teşekkür ederiz. Hizmetlerin devamını diliyoruz. Başkanımızdan biz memnunuz. Allah’da ondan razı olsun” ifadelerini kullandı.