casino siteleri

Battalgazi Belediyesi´nden iş yeri ve arsa satışı

Ekonomi Haber Girişi : 16 Ekim 2023 11:38
Battalgazi Belediyesi´nden iş yeri ve arsa satışı
Battalgazi Belediyesi´nden iş yeri ve arsa satışı

Battalgazi Belediyesi tarafından Alacakapı Mahallesi´nde bulunan 23 adet işyerinin ve Çolaklı Mahallesi´nde bulunan 1 parselin satışı yapılacak. Açık artırma usulüyle ihale şeklinde yapılacak olan satışlara isteyen herkes katılabilecek.

Deprem konutları

 


Battalgazi Belediyesi tarafından Eskimalatya´da yapılan meydan düzenlemesi çerçevesinde yapımı tamamlanan 23 adet iş yerinin ve 1 parselin satışı yapılacak. Alacakapı Mahallesi´nde 6719 parselde bulunan iş yerleri ve Çolaklı Mahallesi´nde 216 Ada 1 parselde bulunan akaryakıt ve işyeri imarı olan arazi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu´nun 45.Maddesine göre "Açık Teklif Usulü" ile yapılacak satışlar Belediye Hizmet Binası içerisinde bulunan Encümen Toplantı Salonunda, Encümen huzurunda yapılacak.

 


Çolaklı Mahallesi´nde bulunan 1 parselin satışı 25 Ekim Çarşamba günü saat 14.00´te, Alacakapı Mahallesi´nde 23 işyerinin satışı ise 26 Ekim Perşembe günü saat 9.00´da başlayacak ve 31 Ekim Perşembe gününe kadar ayrı ayrı yapılacak. İhaleye çıkarılan taşınmazlara ilişkin ihale şartname ve ekleriyle ihale hakkında bilgi Battalgazi Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü´nden alınabilecek. Aynı zamanda www.battalgazi.bel.tr adresinden ihaleler kısmından detaylı bilgilere ulaşılabilir.

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.