casino siteleri

BB Erzurumspor ile Sivasspor 3. randevuda

Spor Haber Girişi : 19 Eylül 2020 10:41
BB Erzurumspor ile Sivasspor 3. randevuda
Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile DG Sivasspor Süper Lig´de oynayacakları maçla birlikte 3. kez rakip olacak. Kazım Karabekir Stadyumu´nda yarın saat 13.30´da oynanacak maçı hakem Serkan Tokat yönetecek.
Süper Lig´in 2. haftasında BB Erzurumspor ile Sivasspor yarın oynanacak olan maçla birlikte 3. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 2 mücadelede Sivasspo´un rakibine galibiyeti bulunmazken, Erzurum temsilcisinin de 1 kez galibiyeti bulunuyor. 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
Sivasspor ile BB Erzurumspor arasında oynanan karşılaşmalarda taraftarlar 10 kez gol sevinci yaşadı. Yiğidolar rakip fileleri 4 kez havalandırırken, kalesinde ise 6 gol gördü.
Sivasspor´da BB Erzurumspor müsabakası öncesinde 1 eksik oyuncu bulunuyor. Kırmızı-beyazlılarda sakatlığı olan Aaron Appindangoye görev yapamayacak.

Çalımbay´ın Özdilek karnesi
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay´ın teknik adamlık kariyerinde Mehmet Özdilek´e karşı şansı tutuyor. Süper Lig kariyerinde Özdilek´in çalıştırdığı takımlara rakip olduğu 14 maçın 7´sini kazanabilen Rıza Çalımbay, diğer maçlardan 5 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ayrılmıştı.