casino siteleri

Bbp İl Başkanı Altuntaş: “Amaçlarına Ulaşamayacaklar”

Siyaset Haber Girişi : 10 Eylül 2015 17:23
Bbp İl Başkanı Altuntaş: “Amaçlarına Ulaşamayacaklar”
Büyük Birlik Partisi (BBP

Yazılı bir açıklama yaparak gerçekleştirilen hain saldırılarda şehit olan asker ve polislerin ailelerine başsağlığı dileyen Altuntaş, “Son dönemde ülkemizde yaşanan olayları kaygı ve endişe ile takip etmekteyiz. Yaşanan gelişmeler karşısında Türkiye Cumhuriyetinin tüm vatandaşlarının sağduyulu olması ve elini taşın altına koyması, gündemin ve siyasetin alt yazılarını doğru okuması gerektiği kanaatindeyiz” dedi.
Siyasi partilerin iktidar kaygılarından ve koltuk sevdalarından vazgeçip ülkenin sorumluluğunu taşımayı öğrenmeleri gerektiğini belirten Altuntaş açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Siyasi iktidar daha sağlam zırhlı araçlara yatırım yapıp, bugün bu saldırıların önüne geçecek güvenlik önlemlerini almalıdır. A ya da B partili olmayı gözetmeden tüm milletimizi birlik ve dirayet içinde olmaya davet ediyoruz. Bu ülkeyi bölmek isteyen iç ve dış mihraklar tarih boyunca amaçlarına ulaşamadıkları gibi bugün de amaçlarına ulaşamayacaktır. Zira Türkiye Cumhuriyetinin her taşında her parça toprağında ülkenin üzerinde kötü emel ve tasarrufları olanları bekleyen 81 milyon yürek olacağını bilsinler. Türkiye Cumhuriyetinin üzerinde menfi emelleri olanlar şunu da bilsin ki silahlarımız, cesaretimiz, inancımızla biz buradayız.
Cenabı Allah milletimize zeval vermesin, Rabbim halkımı korusun, bilsinler ki bu milletin vatan uğruna Allah diye ölen evlatları bitmez, kadınıyla erkeğiyle biz bu ülkenin her taşının bekçisi olacağız”

Deprem konutları