casino siteleri

Belediye Başkanları MASKİ'den Şikayetçi

Malatya Haber Girişi : 13 Haziran 2019 21:10
Belediye Başkanları MASKİ'den Şikayetçi
Belediye Başkanları MASKİ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantısı dün Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında gerçekleştirildi. BuSabah Gazetesinde yer alan habere göre,toplantının büyük bir bölümü MASKİ’yi eleştiren meclis üyeleri ve belediye başkanlarının konuşmalarıyla geçti.

Deprem konutları

MASKİ KANAYAN YARA

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, “MASKİ kanayan yara eskiden TADAŞ’tı şimdi MASKİ. Kendi ilçemi de biliyorum diğerlerini de biliyorum. Sürekli sistem üzerinden kandırma değil, oyalama söz konusu. Sistemde vatandaşlara 185’ten bir sürü müzik dinlettiriliyor; yanıt yok. Ya bu müziği kaldırın ya da cevap vermeyin. Vatandaşa 15 dakika müzik dinlettiriliyor. Vatandaş ulaşamıyor” şeklinde konuştu.

HEKİMHAN’DA MASKİ MAĞDURİYETİ Mİ YAŞANIYOR?

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, “MASKİ’nin ilçelerde kırsal mahallelerde MASKİ’nin aktif ve hareketli hale gelmesini istiyoruz. Köyleri gezmeye başladım. Köylerdeki hep sorun MASKİ’nin su sorunu, içme suyu, kanalizasyon sorunu” diyerek, MASKİ’nin sorunlara Hekimhan’da anında müdahale etmesini talep etti.

BAŞKAN GÜRKAN MASKİ’Yİ UYARDI

YouTube Haber arası

MASKİ’yi uyaran başkan Gürkan, MASKİ’nin iyi çalıştığını, ancak şikâyetlere anında müdahale etmesini isteyerek, “Yok şikâyeti sıraya koyduk, geliyoruz, gidiyoruz olmasın” dedi ve sorunlara hızlı müdahale istedi.