casino siteleri

Belediye personeline yapılacak zam gündem olacak!

Gündem Haber Girişi : 17 Ocak 2024 10:09
Belediye personeline yapılacak zam gündem olacak!
Malatya Büyükşehir Başkanı Selahattin Gürkan, çok konuşulacak bir karara imza atacak.

Yüksek enflasyona karşı adım atacak Gürkan'ın belediye personeline yüzde 100 zam kararı vereceği öğrenildi.

Deprem konutları

 

YouTube Haber arası

Başkan Gürkan'ın yakın çevresinden edinilen bilgilere göre, belediye personeline bir de zam müjdesi gelecek. Gürkan’ın taşeron personellere yüzde 100 zam, memurlara yüzde 120 sosyal denge ve arazi tazminatı vereceği öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Akif Durmaz 18 Ocak 2024 01:53

    Başkanımız eğer böyle bir zam yaparsa ailelerimizi ve bizi çok mutlu eder. Geçinmek, çocuk okutmak çok zor. Yeni memur zammı ile Şuan memurun 3te 1i fiyata çalışıyoruz. Onlar da aile geçindiriyor bizde. Üstelik onlardan çok daha sıkıntılı ve zor işlere bakıyoruz. Selahattin başkanımız gidecekse de inşallah bizi ve ailelerimizi mutlu ederek gider.

  • Belediye çalışanı 17 Ocak 2024 22:49

    Gürkan işçinin mesaisine göz dikmiş adam hiç %100 zam verir mi !? Eger baska bir partiden adayliğını koyarsa %100 verir baska da mümkün değil. %40-45 arası olur bekleyin ve görün.

  • Numan karal 17 Ocak 2024 22:00

    Her zam zamani aynı algi.belediye esenlik,kültür a.s vb birkaç şirket,personelden sayılmıyor.Bu zammı vermiyorlar.Adalet belki Birgün tecelli edermi.