casino siteleri

Belediye yemeğine bir tepki de Anadolu Basın Birliği'nden

Gündem Düzenleme Tarihi : 01 Ocak 1970 02:00 Haber Girişi : 11 Ocak 2020 22:42
Belediye yemeğine bir tepki de Anadolu Basın Birliği'nden
Belediye yemeğine bir tep

Malatya'da "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla düzenlenen programda kendisine konuşma hakkı verilmeyen Anadolu Basın Birliği Başkanı Zeki Dağ ve yönetimi de tepki gösterdi.

Deprem konutları

Malatya Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyeleri tarafından '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' münasebetiyle Büyükşehir Belediyesi Nikâh Sarayı'nda ulusal ve yerelde görev yapan kentteki gazetecilerin katılımıyla ortak bir program düzenledi. Programda Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar birer konuşma yaptı.
Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti(MGTC) Başkanı Fatih Avcı ile Anadolu Basın Birliği Başkanı Zeki Dağ’ın konuşma listesinden çıkarılmasının ardından yaklaşık 50 gazeteci salonu terk etti.

YouTube Haber arası

Anadolu Basın Birliği Başkanı Zeki Dağ, “Böyle Basını böl, parçala yönet mantığıyla Malatya medyasını ayrıştırmaya kimsenin hakkı yok. Bizim tepkimiz salonda bu programdan kim sorumluysa oturma düzenini, protokol düzenini ve kimin konuşacağına karar verilmesini organize eden iş bilmezleredir. Bu sadece bize yapılan bir haksızlık değildir. Tüm medya mensubu arkadaşlarımıza yapılan haksızlıktır. Biz başkanların konuşması da önemli değildir. Konuşması asıl gereken kişiler sigortası olmayan doğru dürüst maaş alamayan gece gündüz evinden ailesinden uzak olan sömürülen gerçek emekçi basın çalışanlarıdır” dedi. Dağ, “Bugün burada bu haksızlığa kim ve kimler sebep olmuşsa hesabını vermelidir. Görevden alınmalıdırlar” dedi.