casino siteleri

Belediyeler Vatandaşa bedava Maske dağıtsın

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 04 Nisan 2020 13:10 Haber Girişi : 04 Nisan 2020 13:09
Belediyeler Vatandaşa bedava Maske dağıtsın
Belediyeler Vatandaşa bed

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün açıkladığı karar gereği toplu taşıma araçları, market, pazar ve toplu halde bulunulan yerlerde maske takılması zorunlu hale getirildi. 

Deprem konutları

Ancak, piyasada erişilebilir fiyat ve adette maske bulunmamakta. Belediyelerin bu konuya hassasiyet göstermesi ve toplum sağlığını koruması gerekmektedir.

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Merkez ilçeler olan Battalgazi ve Yeşilyurt belediyesi başta olmak üzere Malatya’da bütün belediyeler vatandaşların özellikle temel ihtiyaçlarını karşıladığı market ve pazarlar ile toplu taşıma araçlarında maske dağıtımında bulunup bılunmayacağı merak edilirken vatandaşlar konu ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'dan maske dağıtımı konusunda talimatını bekliyor. 

 

Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, telekonferans yöntemiyle partisinin belediye başkanlarıyla korona önlemlerini değerlendirmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanlarından maske ve tulum üretme konusuna destek olmalarını istemişti. Erdoğan, belediyeler vasıtasıyla vatandaşların ihtiyaçlarının daha hızlı temin edilmesi talimatı vermişti. 

YouTube Haber arası

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni tip koronavirüse yönelik açıkladığı tedbirlerin ardından bir çok belediye maske dağıtımı kararı aldıklarını duyurdu.