casino siteleri

Bildiğimiz yoldan şaşmayacağız

Özel Haber Haber Girişi : 02 Ağustos 2019 11:04
Bildiğimiz yoldan şaşmayacağız
Çok değerli Malatya Sanal

Malatya menfaatini ön plana alarak kimseye ayrım yapmadan yaptığımız haberleri dikkate aldığınızı ve internet sitemizin tıklanma sayılarındaki artıştan dolayı tüm okurlarımıza teşekkür ediyoruz.

Deprem konutları

Sürekli kendimizi yenileyerek sizlere daha iyi bir haber sitesi yapmak niyetindeyiz.

Bu niyetimizi yanlış anlayan art niyetli insanların Malatya Sanal Haber üzerinden bir karalama kampanyası çalışması bizi üzmektedir.

Haber atlatarak yaptığımız tüm özel haberlerimize tek bir tekzip almamışken yapılan haberlerin doğruluğundan ziyade “Malatya Sanal Haber kim oluyor ki?” söylemi komiktir.

Malatya Sanal Haber’i belli bir grubun içine alma veya sanki sadece belli bir siyasi grubun içine alma girişimleri veya söylemleri bize hakarettir.

Koca koca kurumların işi gücü bırakıp yaptığımız haberleri farklı arşivleyip belli bir “kişiye” bizi angaje etmenin anlamı çok açıktır:

Malatya Sanal Haber’i karalamaktır amaç!

Yapılan hataları ortaya çıkartmamıza sinirlenenler bizleri bir “kişiye” veya bir “gruba” bağlamayı bıraksınlar, o hataları düzeltmeye çalışsınlar.

Dönem dönem bizi bazen U’cu, bazen A’cı bazen de Ö’cü yaptılar ama okurlarımız bizleri bilmektedir.

Bizim Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Üniversiteler, TSO, Siyasi Partiler dahil her kurumda kaynaklarımız vardır.

Her habercinin kaynakları gibi bizim de kaynaklarımız genelde “isimsiz” insanlardır.

Günümüz şartlarında kaynaklarımızın kim olduğunu araştıran koca koca kurumlara üzülüyoruz.

Lütfen mesainizi Malatya’ya hizmete ayırın, bu tür ajanlık işleri ne kurumunuza yakışır ne de bizi haber yapmaktan engeller. Her türlü siber saldırılar ve engeller bizi yıldıramaz 

Ayrıca yaptığımız her haber farklı kaynaklarımızdan teyit edilmektedir ve sadece önümüze gelen her bilgiyi yada ulaştığımız her haberi direkt haber yapmıyoruz.

Bu hassasiyetimizden dolayı bir tekzip dahi almadık.

Çok kıymetli okurlarımız bilsin ki,

Yaptığımız işin ciddiyetini ve bir kamu hizmeti yaptığımızın farkındayız.

Biz bu karalamalara rağmen yolumuza devam edeceğiz.

Bildiğimiz yoldan şaşmayacağız.

YouTube Haber arası

Malatya Sanal Haber –malatyasanalhaber.com