casino siteleri

Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğüne Malatyalı İsim Atandı

Gündem Haber Girişi : 04 Eylül 2021 16:48
Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğüne Malatyalı İsim Atandı
Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğüne Malatyalı İsim Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kararnamesiyle Resmi Gazete’de yayınlanan atama kararlarına göre Malatya doğumlu ve önemli görevleri ifa eden Nejat Fırat Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğüne atandı

Deprem konutları


 
Malatyalı isimler her geçen gün daha çok adını duyurmakta. İşte bu isimlerden biri de Nejat Fırat. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kararnamesiyle Resmi Gazete’de 4 Eylül 2021 cumartesi günü yayınlanan atama kararlarına göre T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğüne, 3. sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. ve 3. maddeleri gereğince Nejat Fırat atandı.

 

NEJAT FIRAT KİMDİR?

 

1961 yılında Malatya'da doğmuştur. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi İşletme Fakültesi / İşletme Bölümünden mezun olmuştur.

 

YouTube Haber arası

1980 yılında Malatya TCDD 5. Bölge Müdürlüğü'nde göreve başlamış, 1999 yılına kadar Malatya TCDD 5.Bölge Müdürlüğü'nde bir çok görevde bulunmuştur. 1999 - 2000 yılları arasından Malatya TCDD 5.Bölge Müdürlüğü'ne Bölge Müdürü olarak atanmış, daha sonra İstanbul TCDD 1.Bölge Müdürlüğü, Ankara TCDD Genel Müdürlüğü Mali İşler Daire Başkanlığı, Ankara TCDD Genel Müdürlüğü Müşavirliği görevlerini ifa etmiştir.
T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü olarak görev yapan Nejat Fırat aynı zamanda Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı görevini de vekaleten yürütmektedir.
Evli ve iki çocuk babası Nejat Fırat İngilizce bilmektedir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.