casino siteleri

Bir oğlunu vatan uğruna şehit verdi bir evladını da depremde kaybetti

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 09 Nisan 2024 12:35
Bir oğlunu vatan uğruna şehit verdi bir evladını da depremde kaybetti
Kahramanmaraşta bir oğlunu vatan uğruna şehit veren, bir evladını da depremde kaybeden baba bayramların buruk geçtiğini söyledi.Kahramanmaraşta Ramazan
Kahramanmaraşta bir oğlunu vatan uğruna şehit veren, bir evladını da depremde kaybeden baba bayramların buruk geçtiğini söyledi.
Kahramanmaraşta Ramazan Bayramı arifesinde Şeyh Adil Mezarlığında Şehitlik Programı düzenlendi. Kahramanmaraş Valiliğinin bayram arifesi dolayısıyla hazırladığı şehitlik programı, şehit kabirleri ziyaret edilerek karanfiller dağıtılarak başlandı. Vatan uğruna canlarını vermiş tüm şehitler için duaların okunduğu programda şehit yakınları da kabir başında aziz şehitlere dualar okudu.
Şehit Polis Hakan Akderenin babası Hüseyin Akdere, Elbette ki güzel günler geçirmedik, deprem felaketi, şehidimizin olması ve evladımın birini de depremde kaybetmem dolayısı ile gerçekten bizler için buruk bir bayram oluyor ama biz hamd etmesini de şükretmesini de bilmeliyiz. Tüm İslam Aleminin, tüm Kahramanmaraşın Ramazan Bayramını tebrik ediyorum dedi.