casino siteleri

BİRİLERİ HALEN ASIL TEHLİKENİN FARKINDA DEĞİL...

Değerli okurlarım: bir önceki yazımdan dolayı bazı okurlarımın bana kızdıklarını ve sitem ettiklerini his eder gibiyim. Çevremdeki bazı insanlarda bu yazının biraz sert olduğunu söyleyip beni uyardılar. Fakat kimse kussura bakmasın, söz konusu yazımdan dolayı ben katiyen pişman filan değilim. Çünkü şahıs  olarak hiç kimseyi hedef alıp bu açıklamayı yapmadım. Ben Lütfü Caner olarak, vatanım ve milletim için bir tespit yaptım. Düşüncelerimi belirttim ve halen  bu düşüncelerimin ve söylediklerimin arkasındayım..

 

Çünkü biz Müslümler olarak, oturup aklıselim  bir şekilde asıl gerçekleri bir akıl süzgecinden geçirip mutlaka düşünmeliyiz. Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Arap, Arnavut, Zaza, Gürcü  yani kısacası bin yıldır bu coğrafya’da yaşayan tüm Müslümanlar olarak, bu topraklarda bin yıldır kardeşçe yaşamışız ve 16 devlet kurmuşuz. Selçuklu Devleti 300 yıl ve Osmanlı Devleti 650 yıl olmak üzere bin yıla  yakın Dünya’ya ferman vermişiz ve İslam’a hizmet etmişiz bir milletiz..

 

Hristiyan Haçlı Dünyası, 19 defa bu coğrafya’da yaşayan biz Müslümanları yok etmek ve bu toprakları işgal etmek için seferler düzenlemişlerdir. Fakat her defasında biz Müslümanlar onlara gereken dersi vermişiz ve  onları mağlup etmişiz. Bildiğiniz gibi, en büyük yenilgilerini de büyük İslam kumandanları Alpaslan ve Selahattin Eyyubi’den almışlardır..

 

İşte benim İslam inancımdan dolayı, bin yıllık tarihimi yok etmek isteyerek, Osmanlı imparatorluğunu parçalayan Batı Haçlı zihniyeti, son yüz yıldır sömürdüğü bu topraklardan son 15 yıldır kendi külleri üzerinden dirilmeye çalışan bir Türkiye’ye karşı asla tahammül edemiyor ve mutlaka Türkiye’yi bölmek ve parçalamak istiyor. Çünkü Türkiye’nin güçlenmesi demek, bu coğrafya’da artık yavaş yavaş onların sömürü düzeninin bitmesi demektir..

 

Türkiye artık 15 yıl evvelki hasta adam diye tabir ettikleri eski Türkiye değildir. İşte Batı Haçlı zihniyeti çok açık bir şekilde bunun farkındadır.

Çünkü Türkiye artık üretiyor, yapıyor, satıyor ve Dünya’da bende varım mücadelesine girmiştir. Bunu artık bütün Hristiyan Batı Dünyası gördü ve uyandı. Fakat maalesef benim Müslüman  olan bazı insanlarım, halen işin ciddiyetinin farkında değiller. Müslüman bu kadar saf olmamalıdır. Kendisine kurulan tuzakların farkına varmalıdır. Neymiş Efendim; bazı Müslümanlar, ben R.Tayyip Erdoğan’ı sevmiyorum diyorlar. İyi güzelde, değerli kardeşim: sen R.Tayyip Erdoğan’ı sevmek zorunda değilsin ki. 94 yıldır Türkiye Cumhuriyetinde Cumhurbaşkanı veya Başbakan olanların hiç birisi bu makamlarda baki kaldı mı? Hayır hiç kimse kalmadı ve vakti zamanı dolduğunda çekip gittiler.   R. Tayyip Erdoğan’da yarın görev süresi bittiğinde çekip gidecektir. Hadise bu kadar basittir..

 

Sen ey değerli kardeşim; R. Tayyip Erdoğanı sevmiyorsun diye, Hristiyan Haçlı Dünyasının ülkeni ve Ortadoğu İslam coğrafyasını parçalayıp yok etmek istemesine seyirci mi kalacaksın? Otur ve şöyle aklıselim bir şekilde düşün, bu insanların hiç  şakası yoktur. 15 Temmuz gecesi eğer başarabilselerdi, Fetö örgütü vasıtası ile Türkiye’yi parçalayıp ikiye böleceklerdi. Sen halen bunun farkında değilmisin?

Çünkü  kalkınan, gelişen ve ayakları üstünde durmaya çalışan bir Türkiye, katiyen Hristiyan Batı dünyasının işine gelmez. Onun için, Batı Dünyası  suni bazı gerekçelerin ve argümanların arkasına sığınarak, daha Dünya ülkeleri uyanmadan, R. Tayyip Erdoğan’ı bahane ederek, Türkiye'yi bölüp parçalayıp, komünist bir kürt PKK devleti kurdurtarak, Türkiye’yi  güçten düşürmeye çalışıyor topyekun bütün Batı dünyası..

Evet, defalarca yazdık ve yazmaya da devam edeceğiz. Hristiyan batı dünyası aynı Tuzağı Rahmetli Abdülhamit Han, Adnan Menderes, Turgut Özal, Necmettin Erbakan ve 2002 öncesinin son koalisyon Başbakanı olan Bülent Ecevit’tede kurdular..

 

Hristiyan Batı Dünyası, kendi çıkar ve menfaatleri için bu coğrafyada kesinlikle güçlü bir Türkiye  ve huzurlu bir Ortadoğu coğrafyası istemez. Çünkü Hristiyan Batı Dünyası, bu coğrafyada birilerini biri birileri ile savaştırıp, ürettiği silahları bunlar satıp ticaretini yapıp bu bölgedeki ülkeleri güçten düşürerek, bir taşla iki kuş vurma misali gibi çıkarlarını gözetmek zorundadır. Batının şimdiye kadar söylediği demokrasi, insan haklar, çağdaşlık gibi kavramların hepsi İslam coğrafyasını kaldırmak için söylenmiş birer yalandır. İşte 68 yıldır Filistinin hali meydandadır. Batı Dünyası, 68 yıldır İsrail’in Filistin’de yaptığı soykırım ve zulüm için hiç kılını kıpırdatıyor mu?

 

İşte önümüzdeki 16 Nisan’da, asıl mesele R.Tayyip Erdoğan değil, asıl mesele, Türkiye Cumhuriyeti ile topyekun bize karşı cephe almış olan Hristiyan Batı Dünyası ile Yüce milletimizin bir varlık  ve yokluk savaşıdır. Eğer birileri halen bütün bunları anlamak istemiyor ve ben HAYIR diyeceğim diye direniyorsa; kimse kusura bakmasın. Ben Lütfü CANER olarak bu kişilere karşı asla ve asla saygı duymayacağım..!

 

Saygılarımla. [email protected]