casino siteleri

Bisikletçilerden “Bisiklet Kazalarına Tepki” Turu

Malatya Haber Girişi : 19 Kasım 2015 22:12
Bisikletçilerden “Bisiklet Kazalarına Tepki” Turu

Malatya Bisiklet ve Motosiklet Toplukları, artan bisiklet kazalarının tepki göstermek için saygı turu düzenleyecek.
Cumartesi günü yapılacak etkinliğe MADOBİT, MADDOSK, ALBİS, Malatya Sporium Bisiklet Takımı ve Malatya Türk Riders Chopper Clup gruplarından büyük katılım olacağı ifade edildi.
MADDOSK Bisiklet Topluluğu Üyesi Barış Yanar, trafikte bisiklet sürücülerine karşı işlenen ihlal ve tehditlere dikkat çekmek amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini ifade etti.
Cumartesi günü gerçekleşecek saygı turuna büyük katılım beklediklerini söyleyen Barış Yanar, “Trafikte bisiklet sürücülerine karşı inanılmaz bir tehdit söz konusu. Bazen bisiklet yollarında bile büyük tehlikelerle burun buruna geliyoruz. Malatya’da son günlerde bisiklet sürücülerinin yaralandığı birden fazla kaza meydana geldi. Bu kazaların tamamında bisiklet sürücülerine yönelik ağır kusur ve ihlallerin söz konusu olduğunu tespit ettik. Bu durum karşısında farkındalık oluşturmak için Cumartesi günü saat:13.30’da Dede Korkut Sosyal Tesisleri önünden başlayıp, eski belediye binası önünde son bulacak bir tur etkinliği düzenleyeceğiz. Bu tura herkes katılabilir” diye konuştu.

Deprem konutları