casino siteleri

Bitkisel Atık Yağlar Geri Dönüşüme Kazandırılıyor

Malatya Haber Girişi : 24 Temmuz 2015 15:25
Bitkisel Atık Yağlar Geri Dönüşüme Kazandırılıyor

Battalgazi Belediyesi tarafından bitkisel yağ kullanan iş yerlerinde denetimler devam ediyor. Denetimlerin yapıldığı iş yerlerinde ise atık yağlar usulüne uygun bir şekilde geri dönüşüme kazandırılıyor.
Battalgazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü denetim ekipleri tarafından bitkisel yağ kullanan iş yerlerinde denetimler aralıksız devam ediyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Battalgazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü çevre denetim ekipleri, bitkisel yağ kullanan iş yerlerinde denetimlerde bulundu. Denetimler esnasında bitkisel yağ kullanan iş yerleri, atık yağların geri dönüşüme kazandırılması noktasında bilgilendirilirken, esnafların bu konuda duyarlı oldukları belirtildi.
Battalgazi Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, toplanmayan ve lavaboya dökülen her 1 litre bitkisel atık yağın, 1 milyon litre yer altı suyunu kirlettiği gerçeğinden yola çıkılarak, Battalgazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü çevre denetim ekipleri tarafından bitkisel yağ kullanan iş yerlerinin denetlendiği belirtildi. Açıklamada, bitkisel atık yağların geri dönüşüme kazandırılması noktasında, iş yerlerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş kuruluşlarla sözleşme yapmaları ve düzenli olarak atık yağların toplanmasının amaçlandığı kaydedildi.

Deprem konutları