casino siteleri

Biz 80 yıllık hizmeti yapacağız

GENEL Haber Girişi : 27 Ekim 2020 15:12
Biz 80 yıllık hizmeti yapacağız
Gürkan: “Cumhurbaşkanımıza layık bir karşılama ve uğurlama gerçekleştirdik”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın Malatya ziyaretleri sonrasında çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. Gürkan, Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan´ın Malatya ile ilgili övgü dolu sözlerini de personel ile paylaştı.

Deprem konutları

 


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Malatya´da gerçekleştirilen AK Parti Malatya 7. İl Kongresi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlarla birlikte kentteki diğer yatırımların açılış törenlerine katılması öncesinde ve sonrasında yoğun bir çalışma gerçekleştirdiği bildirilen Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

 


Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu´nda gerçekleşen toplantıya, Genel Sekreter Cemal Nogay, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve birim müdürleri ile amirler katıldı. Başkan Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın `Malatya´yı bu sefer çok farklı gördüm´ dediğini belirterek, birlik beraberlik içerisinde, dayanışma içerisinde, temizliğin çok daha farklı kıvamda olduğunu ve insanların sıcak ilgisinin kendisini memnun ettiğini söyledi.

 


Personeline özverili çalışmadan dolayı teşekkür eden Başkan Gürkan, "Sayın Cumhurbaşkanımız şehrimizi onurlandırdı. Bizler Malatya´ya yakışır bir şekilde karşıladık. Malatya´ya yakışır şekilde ağırladık ve Malatya´ya yakışır şekilde de uğurladık. Sayın Cumhurbaşkanımız özellikle giderken bütün personellerimize çok teşekkür ettiler. Bu süreçte özellikle bütün arkadaşlarımız yoğun bir mesai harcadılar. Gece saat 1´de ben gittiğimde ulaşımdaki, temizlikteki, fen işlerindeki, yol asfalttaki ve bütün arkadaşlarımız hakikaten şehrimize gelecek Cumhurbaşkanımızı ve hemşerimizi ona layık bir şekilde karşılama noktasında özverili bir gayret içerisinde gördüm. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

 


Malatya´ya hizmet ederken başkalarını kötülemek gibi bir düşünce içerisine hiçbir zaman girmediklerini ifade eden Gürkan, "Burada bizim esas yapmak istediğimiz kurumsal bir yapı hüviyetine bürünmemiz lazım. Aidiyet olgusu çok önemli bir hadisedir. Bu şehir benim şehrim, bu belediye benim şehrimin belediyesi anlayışı içerisinde olmak önemli bir hadisedir.

 

YouTube Haber arası

Biz burada 80 yıllık hizmet yapacağız derken abartılmış gibi algılanabilir. Biz 80 yıllık hizmeti yapacağız, çok daha fazlasını da yapacağız. At binenin kılıç kuşananındır. Biz hizmetlerimizi yaparken bir başkasını kötülemek gibi bir düşüncemiz yoktur. Malatya´yı tabiri caizse yeniden sıfırdan inşa ediyoruz. Biz yeniden inşa ederken sizler tarihe geçeceksiniz. Cumhurbaşkanımız, `Gittiğiniz yol çok doğru bir yol´ dedi. `Hiç kimseye ayrım yapmayın´ dedi. `Kucaklayın, ötekileştirmeyin´ dedi ve `hizmete devam edin´ dedi. Sizlerden ricam herkes görevini en iyi şekilde yapacak. Çalışanlarımızın her birine sahadaki özverisinden dolayı ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Fatih ASLAN 28 Ekim 2020 06:54

    Cumhurbaşkanımız Bir önceki dönem Belediye Başkanlığı Yapan Ahmet Çakır’ın Yaptığı Hizmetlerin açılışını yaptı Toplu Açılış Törenini yaptığı yer bile Ahmet Başkan Döneminin projesi Selahattin Başkan sizin ne zaman Malatya’ya kazandırdığınız bir dikili taşı göreceğiz...

  • Sadece Hiç 27 Ekim 2020 21:40

    Başkanım lütfen artık kendi kendinizi çelişkili duruma düşürmeyin biz vatandaşlar olarak hiç yakıştıramıyoruz 5 nci paragraf dan itibaren olan cümlelerinizi tekrar gözden geçiriniz geldiniz geleli Çakır’ı karalayıp duruyorsun bunun halk nezdinde inanın bir karşılığı yok etrafınızdakilerin değil vatandaşın sesine kulak verin

  • Kemal 27 Ekim 2020 21:22

    Allah aşkına Başkanım seni mi övdü Çakır’ın yaptıklarını mı sayın cumhurbaşkanımızın geçtiği güzergahdaki 1,5 sene yaptığın kalıcı eseri gösterirmisin sence bir farklılık görmüşümdür

  • Behzat 27 Ekim 2020 20:24

    Dilin kemiği yok yalanın hesabı yok. Ne desek boş. Yarın 800 öteki gün 8000 yılda der. Cumhurbaşkanı bunun dediğini demez. Reis saf mı acemimi ki Malatya’da ki 18 yıllık iktidarını inkar ede. Bu ak partilerde buna bu sözlerin bindiğin dalı kesmek diyecek akılda biri yok mu?

  • Salih Zeki 27 Ekim 2020 19:24

    Gerçekten teşekkür edecekse işçiye toplu iş sözleşmesinde insanca bir zam verip dua alır.

  • Uğur 27 Ekim 2020 16:31

    80 mi 800 mü başkan? Yürü başkan kim tutar seni. Geçmiş bin yılın ve gelecek bin yılın herşeyi bilen başkanı

  • Oktay 27 Ekim 2020 16:23

    Teşekkürü geç sen personelin maaşını düşürdüğünü ve belediye personellerinin işini severek yapmadığını ve sana beddua ettiklerini de söyledin mi cumhurbaskanimiza. Allah büyüktür elbet gün gelecek ettiklerinizin hesabını elbette vereceksiniz. Ben asla hakkımı helal etmiyorum sana da senin yalakalarina da...