casino siteleri

'Biz AK Parti olarak buna asla izin vermeyiz'

Siyaset Haber Girişi : 26 Ağustos 2022 08:26
'Biz AK Parti olarak buna asla izin vermeyiz'
Biz AK Parti olarak buna asla izin vermeyiz

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır,  parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Boyraz ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Enis Aydoğan ve partililerle birlikte Tevfik Temelli Caddesindeki esnafları ziyaret ederek talep ve isteklerini dinledi.

Deprem konutları

Esnaflarla istişarelerde de bulunan Çakır, sık sık esnaflarla bir araya geldiklerini kaydetti.
 


Esnafların şehrin temeli olduğundan söz eden Çakır, "Esnaflarımız bizim için çok önemli, bunu her fırsatta dile getiriyoruz. Bugüne kadar da bunu gösterdiğimizi düşünüyorum. Verdiğimiz destekler ve attığımız adımlarla her zaman onların yanında olduk. Bugüne kadar nasıl esnaflarımızın yanında yer aldıysak bundan sonra da almaya devam edeceğiz. 21 yıldır beraber yürüttüğümüz mücadeleyi bundan sonra da beraber yürüteceğiz" dedi. 

 

YouTube Haber arası

AK Parti'nin gönül siyaseti yaptığını dile getiren Çakır, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan AK Partimiz tam 21 yıldır gönüllere dokunmaya gayret etti. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadık. Esnafımızın, vatandaşımızın, milletimizin her daim yanında olduk. Kimseyle aramıza mesafeler koymadık. Bizimle beraber çıktıkları yolda geri dönenler oldu. Ama biz yine de yolumuza devam ettik.   Biz devletle millet arasındaki köprü olduk. Nerede bir yardım isteyen olsa ilk biz koştuk. Devletimizi milletimize hizmetkar ettik. İnşallah bundan sonra da aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Milletimize sağladığımız kazanımları daha da ileriye götürerek refahımızı artıracağız. Bu noktada 2023 seçimleri çok kıymetli. Bir tarafta bakıyorsunuz yaptığımız projeleri, sağladığımız kazanımları iptal etmek, ülkeyi geriye döndürmek isteyen bir muhalefet var. Bu konuda sürekli milleti ve devleti tehdit ediyorlar. Ama herkes şunu iyi bilsin ki Türkiye artık geriye dönemez. Hiç kimsenin gücü buna yetmez. Biz AK Parti olarak buna asla izin vermeyiz. O yüzden 2023 seçimlerine daha kararlı ve inançlı bir şekilde hazırlanacağız. İnşallah bu seçimi de kazanıp milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.