casino siteleri holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama

BİZ GÜNDEME GETİRDİK, YÖNETİM HATADAN DÖNDÜ

Spor Haber Girişi : 17 Eylül 2015 16:27
BİZ GÜNDEME GETİRDİK, YÖNETİM HATADAN DÖNDÜ
Malatya Sanal Haber Olara

Malatya sanal haber duyurdu düzeldi. Bilindiği gibi il kurulu şöyle bir karar almıştı. Yeni Malatyaspor-Elazığspor maçına Elazığ doğumlu olanlar maça alınmayacaktı. Yani taraftar içeri alınırken kapı önünde nüfus cüzdanlarına bakılacak ve doğum yeri Elazığ olanlar geri çevrilecekti. Kamuoyu buna itiraz etti. İtirazlara kulak veren malatya sanal haber bu ayrımcı kararı basın ortamına intikal etti . Haberimiz kamuoyunda büyük yankı uyandırdı ve ilgililer geri adım attı. Bir de karar hele bu zamanda da çok ihtiyacını duyduğumuz kardeşliğe zarar verir nitelikteydi. Ayrımcı hatta ırkçı insanların değirmenine su taşıyan bu karar insanları kimliklerine göre ayrıştırıyordu. İl Spor kurulu taraftarları nüfus cüzdanlarında yazan doğum yerlerine göre ayırması ırkçılığı tetikler demiştik

Deprem konutları

YouTube Haber arası

PTT 1. Lig’de haftanın sonucu merakla beklenen maçı Yeni Malatyaspor-Elazığspor karşılaşması öncesi Malatyalı futbolseverler Passolig’e büyük ilgi gösteriyor.
Passolig, Doğu’nun derbisi olarak adlandırılan müsabaka öncesi oluşan yoğun talebe cevap vermek için mobil aracını da Malatya’ya gönderdi. Passolig gişeleri önünde uzun kuyruklar oluşturan Malatyalı futbolseverlerin müsabaka biletlerine yoğun ilgi gösterdikleri belirtildi.
Bu arada pazar günkü maça kimliğinde “Elazığ” yazan futbolseverlerin giremeyeceği yönündeki açıklama Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından düzeltildi.
Sarı-Kırmızılı kulüp, Yeni Malatyaspor - Elazığspor karşılaşmasına sadece Elazığspor Passolig’i bulunan taraftarların giremeyeceğini açıkladı.