casino siteleri

BİZ ONLAR GİBİ HAYAL SATMIYORUZ

Haber Girişi : 18 Mayıs 2015 10:19
BİZ ONLAR GİBİ HAYAL SATMIYORUZ
AK Parti Malatya Milletve

Yazıhanlıların sıcak ilgisiyle karşılaşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, 7 Haziran seçiminin önemine değindi.

Deprem konutları

“BU SEÇİM TÜRKİYE’NİN YÖNÜNÜ BELİRLEYECEK”

Yazıhan ilçesi Ericek Mahallesi ziyareti sırasında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, “Bu seçim Türkiye’nin yönünü belirleyeceği, bugüne kadar yapılan hizmetlerin tamam mı, devam mı denileceği bir seçim. Bu ülkede tek başına iktidar olmayı hedefleyen ve anayasayı değiştirmeyi tek başına yapmayı planlayan tek parti AK Parti’dir” dedi.

“Bize yeterli desteği verin biz bu anayasayı değiştirelim” diyen Bülent Tüfenkci, “Bu yetki bize geçsin ayağımızdaki prangalardan kurtulalım, işsizimize daha çok iş verelim, ekmeğimizi daha çok büyütelim. İşte tüm bunlar için sizden destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“HAYALLERLE İNSANLARI AVUTMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Yazıhan’a bağlı Ericek Mahallesi ziyaretinin ardından Tahtalı Mahallesi’ne geçen AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, burada şöyle konuştu:

“Ülkede yaşayan herkes bizim gözümüzde birinci sınıf vatandaştır, birinci sınıf hizmete layıktır. Biz başkaları gibi hayal satmıyoruz. Yapamayacağımız şeyi söylemiyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ‘Siyasette yapamayacağınız şeyi asla söylemeyeceksiniz’ der. Ama Kılıçdaroğlu 30 Mart Yerel Seçimleri’nde ‘Mazotu 1 lira yapacağım’ dedi. Şimdi ise ‘1,5 lira yapacağız’ diyor. Yarın bir seçim olsun 2 lira yaptık derler. CHP’si de MHP’si de bol keseden hayal satmaya başladı. Hayallerle insanları avutmaya çalışıyorlar.”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci Yazıhan ilçesine bağlı Boztepe, Akyazı, Alican, Erecek, Tahtalı, Örü, Böğürtlen ve Hamidiye mahalleleri ziyaretinin ardından Karakavak Sosyal Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği’nin açılış törenine katıldı.

YouTube Haber arası

Karakavak Sosyal Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği’nin açılış programı sırasında konuşan Ak Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, “Bizler Karakavağın sorunlarını ve çözümlerini biliyoruz. Karakavağın bir dernek çatısı altında birleşmesi gösterilen gayretlerin daha da artmasını sağlayacaktır. Derneğin kuruluşunda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.