casino siteleri

Bordospor Asbaşkanı Kaya: ´´Hedefimiz Sultanlar Ligi"

Spor Haber Girişi : 06 Aralık 2023 12:36
Bordospor Asbaşkanı Kaya: ´´Hedefimiz Sultanlar Ligi
KFC Kadınlar Voleybol Ligi 1. Ligi´nde mücadele eden Bordospor´da Asbaşkan Filiz Kaya, "İnşallah önümüzdeki sezonlarda bir sene 1. Lig´d
KFC Kadınlar Voleybol Ligi 1. Ligi´nde mücadele eden Bordospor´da Asbaşkan Filiz Kaya, "İnşallah önümüzdeki sezonlarda bir sene 1. Lig´de kaldıktan sonra hedefimiz Sultanlar Ligi´nde ter atmak olacaktır" dedi.
KFC Kadınlar Voleybol Ligi 1. Ligi´nde mücadele eden Bordospor yönetimi Elazığ´da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Kulüp Asbaşkanı Filiz Kaya, "Bordospor olarak Elazığ´da tek kadın voleybol takımıyız. Sizlerden ricamız bizlere enerji ve sinerji katmanızdır. Çok yeni bir takımız. 4 aylık bir sürecimiz var. Bizim halkımızdan ricamız, sadece bizlere motivasyon katmalarıdır. Çok genç ve kıymetli kızlarımız var. Biz Elazığ´da ve Doğu Anadolu Bölgesi´nde kızlarımıza umut olmak istiyoruz. Sizlerden beklentimiz sadece maçlarımıza katılmanızdır. Zaten maçlarımıza katıldığınız taktirde o enerjiyi gördüğünüz zaman bırakamayacaksınız. Şuan 1. Lig takımıyız. Önümüzdeki sezon için 1. Lig´de kalmayı hedefliyoruz. Türkiye genelinde hatta dünya çapında Sultanlar Ligi olarak çok fazla ses getirdik. Voleybolu spor dünyasında kadın sporunda gözbebeği olarak görüyoruz. İnşallah önümüzdeki sezonlarda bir sene 1. Lig´de kaldıktan sonra hedefimiz Sultanlar Ligi´nde ter atmak olacaktır´´ diye konuştu.