casino siteleri

Bu kadar kötü bir manzara beklemiyordum

Gündem Haber Girişi : 27 Ağustos 2023 00:54
Bu kadar kötü bir manzara beklemiyordum
Gazeteci Fulya Öztürk Bu kadar kötü bir manzara beklemiyordum

Malatya’daki son gelişmeleri takip etmek amacıyla Malatya’ya gelen CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, BUSABAH mikrofonlarına konuşarak, “Ben bu kadar kötü bir manzarayla karşılaşacağımı tahmin etmiyordum” dedi.

Deprem konutları

Malatya’nın sorun ve sıkıntılarını Türkiye’ye ve dünyaya duyurmak için Malatya’ya gelen CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Malatya’nın bu haline çok üzüldüğünü ve ayakta kalmış ama ölen 30 bin binanın olduğunu vurgulayarak Malatya’nın her zaman yanında olacağını belirtti.

 

“BURAYA GELMEMİ MALATYALILAR ÇOK İSTEDİ”

Deprem süreci boyunca başka illerde görevlendirildiğini buraya ancak şimdi gelebildiğini ifade eden Öztürk, “Malatya için çok üzüldüm, çok üzgünüm. Deprem zamanı Maraş, Hatay ve Adıyaman’da görevliydim. Sel olduğunda Doğanşehir’e geldim, bir gün kaldım. Bu süreç boyunca CNN TÜRK ekimiz hep buradaydı. Ancak benim özellikle buraya gelmemi Malatyalılar çok istedi. Ekibimiz sürekli buradaydı ama ben biraz geç gelebildim çünkü başka yerlere görevlendirilmiştim” 

diye konuştu.

 

“AYAKTA AMA ÖLMÜŞ BİNLERCE BİNA VAR”

Malatya’nın bu kadar kötü olduğunu beklemediğini vurgulayan Öztürk, “Ben bu kadar beklemiyordum. 35 bin bina ağır hasar almış ve hala yıkılmayı bekleyen 30 bin bina var. Ben bu kadar kötü bir manzarayla karşılaşacağımı tahmin etmiyordum. Malatyalılar yeni gelen Vali Bey’den çok beklentisi var. Ben de bir gazeteci olarak bu işin takipçisi olacağım. Çünkü insanlar bir an önce bu ağır hasarlı yapıların yıkılmasını istiyor. Malatya’da sürekli 5’in üzerinde deprem oluyor. Az önce bir sokaktan geçiyordum, binalardan dolayı çok tedirgin oldum. Çünkü deprem olmadan da yıkılır bu binalar. Ayakta ama ölmüş binlerce binalar var. Malatya’nın her zaman yanında olacağız”

 

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.