casino siteleri

Bu kafeye giren hayrete düşüyor

ÇEVRE Haber Girişi : 20 Kasım 2023 11:09
Bu kafeye giren hayrete düşüyor
Sivas´ın İmranlı ilçesinde yapılan kafenin içinden geçen ağaçlar görenleri hayrete düşüyor. Kafe yapılırken ağaçların kesilmemesi is
Sivas´ın İmranlı ilçesinde yapılan kafenin içinden geçen ağaçlar görenleri hayrete düşüyor. Kafe yapılırken ağaçların kesilmemesi ise doğaseverlerden takdir topluyor.
Sivas´ın İmranlı ilçesinde yaşayan kafe işletmecisi Melek Akkaya, ağaç sevgisiyle takdir topluyor. İlçeye kafe yaparak işletmek isteyen Akkaya, kafeyi inşa ettirdiği alanda bulunan ağaçları kestirmedi. Akkaya, eşinin de yarımıyla ağaç gövdeleri ve dallarını adeta kafenin bir parçası yaptı. Kafenin içinden geçerek çatısında büyüyen ağaçlar görenleri ise hayrete düşürüyor.

"Hayvanları ve ağaçları çok seviyorum"
İşletmeci Melek Akkaya, hayvan ve ağaçları çok sevdiklerini söyleyerek, "Ağaçlar nefesimizdir. Hayvanları ve ağaçları çok seviyorum. Böyle bir şey düşündük. Eşim de ´Ben yaparım´ dedi. Dalına bile zarar vermedik. Kesmek daha kolay ama ağaçları sevdiğim için kesme taraftarı değilim o yüzden kaldı. Zorluğuna da katlandık. Yazın Orman Bakanlığından gelenler olmuştu. ´Ormanda bile ağaçlar kesiliyor, siz kesmemişsiniz´ gibi söylemler oldu. Giderken teşekkür ettiler" dedi.

"Ağacı kırmamak için her türlü çabayı harcadı"
Müşteri Dursun Gündüz, kafenin işletmecisinin ağaçları kırmamak için çok çaba sarf ettiğini belirterek, "Arkadaş burayı yaparken çok emek verdi. Ağacı kırmamak için her türlü çabayı harcadı. Çok iyi bir arkadaş. Ağaç sevgisi başkadır. Ağaç hastalığa karşı da iyidir. Ağacı çok severim" diye konuştu.