casino siteleri

Bu şehri ancak Öznur Çalık toparlar

Özel Haber Haber Girişi : 01 Kasım 2023 19:34
Bu şehri ancak Öznur Çalık toparlar
Bu şehri ancak Öznur Çalık toparlar

Bu şehri ancak Öznur Çalık toplar

Deprem konutları

Malatya’da vatandaşlar; “Beğenin veya beğenmeyin bu şehri ancak Öznur Çalık toplar. Fatma Şahin Gaziantep’i nasıl geliştirdiyse bizim de Öznur Çalık’ımız var” dediler.


Resmi Gazete’de yayımlanan Yüksek Seçim Kurulu kararına göre Mahalli ve İdareler Seçimi 2024 Yılı Mart ayının son pazar günü olan 31 Mart'ta yapılacak. Şimdilerde, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına hangi isimlerin aday adayı olacağı merak ediliyor.

 

YouTube Haber arası


Busabah Gazetesinde yer alan habere göre;
20 yılı aşkın siyasi tecrübesiyle dikkat çeken Öznur Çalık ismi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı ile gündeme geliyor. Başarılı siyaset hayatı, bakan ve üst düzey bürokratlarla yaptığı görüşmelerle Malatya’nın sorunlarına çözüm üreten Öznur Çalık; “Malatya benim sevdam” demişti. Depremi Malatya’da yaşayan isim, o anları anlatırken duygulu anlar yaşadı. Malatya’ya karış karış hâkim olan Çalık ismi kulislerde geçerken, vatandaşlar; “Beğenin veya beğenmeyin bu şehri ancak Öznur Çalık toplar. Fatma Şahin Gaziantep’i nasıl geliştirdiyse bizim de Öznur Çalık’ımız var” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • malatya sevdalısı 02 Kasım 2023 22:49

    Malatya Büyükşehir Belediyesi Ve Merkez İlçe Belediyeleri Olan Battalgazi Ve Yeşilyurt Belediyeleri Kıymetli Kadınlarımıza Emanet Edilmelidir.

  • Ferhat Hakan 02 Kasım 2023 22:48

    İnşallah tekrar döner. Beklenen ve özlenen tek lider.