casino siteleri

Bülent Uygun: Başarmak zor oluyor

Spor Haber Girişi : 07 Şubat 2024 17:55
Bülent Uygun: Başarmak zor oluyor
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Konyaspor karşılaşmasının ardından, Böylesine yoğun bir ortamda bazı şeyleri başarmak çok zor oluyor. Elendik a
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Konyaspor karşılaşmasının ardından, Böylesine yoğun bir ortamda bazı şeyleri başarmak çok zor oluyor. Elendik artık. Konyaspora da başarılar diliyorum dedi.
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında Sivasspor, sahasında Konyaspora 1-0lık skorla mağlup olup kupada saf dışı kaldı.
Müsabakanın ardından değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Bülent Uygun, Öncelikle Konyasporu tebrik ediyorum, kazandılar. İnşallah kupayı da kazanırlar. İlk yarı girdiğimiz birçok gol pozisyonu vardı. Sambaya bir darbe vardı penaltı olabilirdi. Bizim açımızdan kupa kazanmaktan daha önemli gençleri sahaya sürdük. Gencecik sporcular kazandık, hepsi soyunma odasında ağlıyorlardı. Hepsine teşekkür ederim. Böylesine yoğun bir ortamda bazı şeyleri başarmak çok zor oluyor. Elendik artık. Konyaspora da başarılar diliyorum. Taraftarımıza teşekkür ediyorum, gençleri alkışladılar ve desteklediler ifadelerini kullandı.

2 transfer daha düşünüyoruz
Transfer çalışmalarına ilişkin ise Uygun, Bir transferimiz sağlık kontrolünden geçti. 2 tane daha katmayı düşünüyoruz. 16 yaşındaki çocukla bile Sivasspor sahada mücadele ediyor. Bu kupa olmasa hiçbirimiz genç kazandırmayız futbola. Biz gençleri kazandığımız için mutluyuz diye konuştu.