casino siteleri

Bülent Uygunun Rey Manaj açıklaması: Fiyatı 15 milyon Euro

Spor Haber Girişi : 25 Şubat 2024 16:24
Bülent Uygunun Rey Manaj açıklaması: Fiyatı 15 milyon Euro
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Pendiksporu maçının ardından Rey Manaja gelen tekliflerle ile ilgili yöneltilen soruya, Manajı Fransadan ve İsp
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Pendiksporu maçının ardından Rey Manaja gelen tekliflerle ile ilgili yöneltilen soruya, Manajı Fransadan ve İspanyadan, Arabistan ve Katardan da isteyenler var. Sezon sonunda yönetimimiz gereğini yapacaktır. Bir fiyatı var 15 milyon Eurodur dedi.
Trendyol Süper Ligin 27. haftasında Pendiksporu konuk eden ve sahadan 4-1 galibiyetle ayrılarak bu sezonki 9. galibiyeti alan Sivassporda Teknik Direktör Bülent Uygun, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.
Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan Uygun, Pendikspora baktığımızda Umut gibi, Thiam gibi iyi futbolcuları barındıran bir takım. Özel bir takıma karşı oyun oynadık. Bartuğun omzunun çıkması bütün planımızı değiştirdi. Yediğimiz golden sonra bocaladık ama hemen geri toparladık. Güçlü bir takıma karşı kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tribünün esas sahipleri taraftarlarımız da yerlerine geri geldiler. Galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz. Bize köstek olanlara gereken cevabı da vermeliyiz. Bugün 6.lığa yükseldik. Durmadan çalışacağız. Sezon sonunda inşallah mutlu şeyler yaşayacağız diye konuştu.

Manajın fiyatı 15 milyon Euro
Bir basın mensubunun, Rey Manaja birçok kulübün ilgisi var. Bununla ilgili neler söylersiniz? sorusuna Uygun, Manaj, ben geldiğimden beri üzerine koyarak oynuyor. Hırsını ve isteğini göstermiş olması bizim için mutluluk verici. Takımda herkes görevini iyi bir şekilde yerine getiriyor. Hepsi istekli ve arzulu. Manajı Fransadan ve İspanyadan isteyenler var. Arabistan ve Katardan da isteyenler var. Sezon sonunda yönetimimiz gereğini yapacaktır. Bir fiyatı var 15 milyon Euro. Tek değişmeyen vardır o da Sivasspordur. Manaj hakkındaki kararı yönetim verecektir diye cevap verdi.