casino siteleri

"büyük bir onur gurur ve sevinçle kutluyoruz"

Malatya Haber Girişi : 28 Ekim 2016 11:52
MALATYA HABER-MALATYA'NIN

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Deprem konutları

Başkan Çakır’ın mesajı şöyle:

Bütün imkânsızlık ve olumsuzluklara karşı milletimizin zaferle taçlandırdığı İstiklal Savaşı’nın ardından kurduğumuz Cumhuriyetimizin 93. Yıldönümünü büyük bir onur, gurur ve sevinçle kutluyoruz. Bundan tam 93 yıl önce ortak istiklal duygusu ve ideali etrafında toplanan milletimiz, 15 Temmuz’da bu duygu ve ideali test etmeye kalkanlara gerekli cevabı vermiştir.

Türkiye Cumhuriyeti, bünyesinde barındırdığı 78 milyon vatandaşıyla, büyük ve güçlü bir demokratik ve hukuk devletidir. 93 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk’ün kurarak bizlere emanet ettiği bu Cumhuriyet, gösterdiği hedef doğrultusunda her geçen yıl daha da büyüyerek, gelişmektedir. Bizlere düşen görev, birlik ve beraberlik içerisinde, el ele gönül gönüle Cumhuriyetimizi gözümüz gibi koruyarak, ona sahip çıkmaktır. 29 Ekim Cumhuriyet bayramı vesilesiyle ortaya koyacağımız birlik ve beraberlik tablosu, aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara da verilecek en güzel cevaptır.

YouTube Haber arası

Bu duygu ve inançla 93. yaşını kutladığımız Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ayrıca, 15 Temmuz şehitleri ile terörle mücadele sırasında şehit olan kahramanlarımıza da Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.