casino siteleri

Büyükşehir adayı Çalık mı?

Siyaset Haber Girişi : 19 Ekim 2023 19:18
Büyükşehir adayı Çalık mı?
Malatya Büyükşehir adayı Çalık mı?

AK Parti, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçim için hazırlıklara başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan A takımına, çalışmaları hızlandırmaları talimatını verdi. Hazırlıklarda iki başlığa öncelik verilecek. Parti kurmayları, MHP ile işbirliği olanakları ve aday belirleme sürecine odaklanacak.

Deprem konutları

AK Parti'de olağanüstü kongre sonrası ilk Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan MYK'da yerel seçim yol haritasının belirlendiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre öncelikle aday belirleme çalışmalarına ağırlık verilecek.

 

Ekim ayı içinde yapılacak Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısında yerel seçimlerle ilgili parti içi takvim görüşülecek. Aday olma kriterleri netleştirilecek.

Adaylık başvuruları kasımda alınmaya başlayacak

AK Parti, 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçimler için adaylık başvurularını kasım ayında almaya başlayacak. Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Kasım ayında başvurular başlayacak. Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için kamuoyundan  Öznur Çalık'a baskı yapıldığı depremin yaralarını ancak Öznur Çalık ile aşılacağını inandıklarını ifade ettiler. 

YouTube Haber arası

Ak Parti 23. 24. 25. 26. 27. dönem Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı için listeye konulmadığı iddia edilmişti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ferhat 21 Ekim 2023 19:32

    Sami Er veya Öznur Çalık iyi olur. Reis'e güveniyoruz.

  • Siftah siz Esnaf 19 Ekim 2023 22:03

    Ben ve benim gibi geçmişte ak partiyi destekleyenler depremde bizleri yalnız bırakan, halen daha sorunlarla cebelleşen, şehri hayalet şehre dönüştürenlere asla oy vermeyecek. Yeniden Refah kimi koyarsa koysun benim gibi birçok esnaf arkadaşım, eşim dostum komşum o Parti'nin adayına vereceğiz. Nokta

  • Ali Yılmaz 19 Ekim 2023 20:33

    Zalimler için yaşasın cehennem....Kahrolsun İsrail