casino siteleri

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FİNALİST OLDU

Malatya Haber Girişi : 04 Nisan 2016 14:36
 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FİNALİST OLDU

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Municipality in a Box (MIB) Projesi ile eTürkiye (eTR) ödüllerinde, Büyük Ölçekli Belediye Kategorisi’nde finalist oldu. 
Malatya Büyükşehir Belediyesi, bilgi ve iletişim teknolojileri alanında Türkiye’nin en saygın ödülleri arasında gösterilen eTR Ödülleri’nde finalist seçildi. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, TÜSİAD (Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği) ve TBV (Türkiye Bilişim Vakfı) tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen eTR ödüllerinde Büyük Ölçekli Belediye Kategorisi’nde, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin projesi, finalist oldu. Malatya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yarışmaya bilgi teknolojileri çözümlerini tek bir çatı altında toplayarak, veritabanı yönetim sistemi, içerik yönetim sistemi, servis odaklı kurumsal entegrasyon altyapısı, yönetim bilgi sistemi, coğrafi bilgi sistemi, mobil belediyecilik gibi uygulamaların konsolide edilmesini amaçlayan Municipality in a Box (MIB)( Bütünşehir Bilgi Sistemi Uygulamaları) Projesi ile katıldı. Proje içerisinde Büyükşehir Belediyesi Resmi Web Sitesi, e-kent rehberi, e-mezarlık, e-imar uygulamaları, coğrafi bilgi sistemleri, mobil uygulamaları, süreç yönetimi uygulama sunucusu ve kurumsal portal uygulamaları ile başvuru yapıldığı kaydedildi.
TÜSİAD ve TBV tarafından 2003 yılından bu yana devlette örnek uygulamalara dikkat çekilmesi, yenilikçi girişimlerin kamuoyuna tanıtılması ve bu yöndeki uygulamaların yaygınlaşmasına katkıda bulunulması amacıyla düzenlenen yarışmada Malatya Büyükşehir Belediyesinin, nüfusu 750 binden fazla olan belediyelerin bulunduğu Büyük Ölçekli Belediye Kategorisi’nde ödüle layık görüldüğü belirtildi. Kamu kurumlarının ayrı, yerel yönetimlerin ayrı kategorilerde değerlendirildiği yarışmanın ödülleri, 8 Nisan 2016 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenecek olan törende verilecek. Finalist projeler arasında ödül alacak projelerin, ödül töreni sırasında jüri üyeleri tarafından elektronik oylamayla oylanacağı ve kazanan projenin o anda belirlenerek ödüllerin dağıtılacağı bildirildi.

Deprem konutları