casino siteleri

Büyükşehir'de Genel sekreter yardımcısı atandı

Özel Haber Haber Girişi : 15 Nisan 2023 01:46
Büyükşehir'de Genel sekreter yardımcısı atandı
Büyükşehir'de Genel sekreter yardımcısı atandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine Mehmet Türkmen atandı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı  İnanç Kara Ölmeztoprak Ak Parti Malatya Milletvekili adayı olduğu için görevinden istifa etmişti  yerine ise  Malatya Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire başkanı Mehmet Türkmen atandı.

Deprem konutları

 


Mehmet Türkmen kimdir?


1970 yılında Kahramanmaraş / Elbistan ilçesinde doğan, ilk ve ortaokulu Elbistan / İğde Kasabasında, Lise eğitimini Elbistan’da tamamlayan TÜRKMEN, yüksek öğrenimini Gaziantep Üniversitesi MYO ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamladı. 

 

1993 yılında Elbistan/ İğde Belediyesinde Başkatip olarak memuriyete başladı, 1996 yılında Muhasebeci kadrosuna atandı. 2006 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı’na naklen ataması yapılan TÜRKMEN, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde Memur/ Ayniyat Saymanı olarak görev yaptı. 2009 yılında Bakanlıkça açılan görevde yükselme sınavını kazanarak Aksaray ve Muğla İllerinde Şube Müdürü olarak görev yaptı.

 

            2020 yılı Nisan ayında Malatya Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığına atanmıştı.

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Özcan akargil 17 Nisan 2023 00:07

    Zaten Malatyalı olsa şaşardım,hepsi yabancı.