casino siteleri

Büyükşehir'de intihar girişimi

Malatya Düzenleme Tarihi : 15 Aralık 2020 15:49 Haber Girişi : 15 Aralık 2020 15:57
Büyükşehir'de intihar girişimi
Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde intihar girişimi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde bir şahıs bilinmeyen bir nedenden dolayı bina boşluğundaki asma köprüye çıkarak intihar girişiminde bulundu. 

Deprem konutları

 

Şahsın ikna edilmeye çalışıldığı iddia ediliyor.

 

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İşçi ye hakkını ver.... 16 Aralık 2020 07:45

    İnsanların emeğini çalmayın... İşçinin hakkını verin, sigortasi 15 gün yatıyor , işçi fazla mesai yapıyor üzerine ,mesaisi de verilmiyor...Kimse sizden fazlasını istemiyor, hakkını istiyor.... Ekonomik tedbirler keşke huzur haklarına ve kendilerinin de aldığı sosyal denge tazminatı adı altında giydirilmiş ödemelerden başlasa.... Koltuklar geçicidir, dün orada oturanlar bugün kayıplar.... önemli olan insanların sizi güzel anmasidir bu hayatta,dua alın beddua değil...

  • Abdullah 16 Aralık 2020 07:40

    Belediye işçileri 6 yıldır yemek parası olarak 6 TL aliyor ve pandemi süresince 30 gün çalışıp 20 gün sigortaları gösteriliyor ve bu adalet oluyor. Konuyu cimere taşıdım bakalım teftiş heyeti gerçekleri SGK da gün yüzüne cikarabilecek mi!!! Ne zulmederiz ne de zulme boyun eğeriz böyle biline..!

  • yazıklar olsun!!! 15 Aralık 2020 23:31

    tabi ki işçiye yazıklar olsun demedim. işçisinden sömürene, çalışanını hor görene, tasarrufu emekçiden yapana, kendisini aleme şirin gösterip hükmü altındakilere diktatör olana yazıklar olsun! haktan bahsedip hak yiyene, haklarını arayanlara kapıyı gösterip kendilerini rızık verici konumda görenlere yazıklar olsun. insanları şükürsüzlükle itham edip, sofralarındaki kuş sütünün eksikliğinden şikayetçi olana yazıklar olsun. Ya hak yemeyeceksin ya da yönetici olmayacaksın. sorumluluğunu aldığınız insanların ateşi yönetme meraklısı insanları elbet yakar!

  • Magdur işçi 15 Aralık 2020 20:38

    Kısa çalışma ödeneği de sigortalarını kes ayda 15 gün sigortalı göster maaslrına zam yaptım de maaşa yansımasın 240 saat çalıstır 180 saat ücret ode bıde televizyon programında dekı ben mesaı ödüyorum helal sana baba

  • PADISAHMISIN SEN ? 15 Aralık 2020 19:00

    Oy verdikki bunlarimı görelim sen bir belediye baskanisin geldigin gunden bu zamana kadar bu kacinci intihar vakasi ? Kaçıncı şikayet cumhurbaskani hicmi gormuyor duymuyor bunlari ne istiyorsun bu iscilerden bu vatandaslardan anca boy boy resim cektirip reklam yapiyorsun 2 yildir agac dikmedin be onceki donem baskanlarinin projelerini bitirip ben yaptim benim projem diyip kimi kandiriyorsun ? Sen cokmu akillisin senin yuzunden birdaha ak partiye oy vermiyecem ayiptir be gunahtir seni sen yapan personelin sen yuz cevirirsen gun gelir onlarda sana sirtini doner baskiyla tehditle ezmekle olmaz baskanlik biraz vizyon sahibi ol anca yalan dinledik 2 senedir , yokmu bu padisahi denetleyen birisi ya yokmu ak partide bir allahn kulu şunu uyaracak hergun bir olay hergun bi kavga hergun bi şikayet HIZMET ISTIYORIZ HIZMETTTTT sana onun icin oy verdik biz isciyle fakir fukarayla su emlaga zam yapmakla baskan olunmuyor ya malatya halki tepkisini gosterir sesini duyurur yada boyle devam eder hatta daha kotu olur burdan malatya sanal haberide tebrik ediyorum hep oldugu gibi paylasiyor kimseye bazilari gibi peskes cekmiyor imsallah bu yorumuda paylasirsiniz insallah bi ses cikar gunahtir ayiptir yaziktir vebaldir burasi kimsenin babasinin ciftligi degil !!

  • Büyükşehir personeli magdur 15 Aralık 2020 17:02

    İşçi düşmanı hak düşmanı Selahattin akrabasinda memur yapmadığı kimse kalmadı özel kalemden millete gelincede kestikce kesiyor

  • Dürüst Basin istiyoruz 15 Aralık 2020 16:59

    Haberi haberci etik kurallarina uygun yapin. Bilinmeyen degil yazsana kardesim ne diye haberi eksik yaziyon.Mesaisinin alamayan isciler diye. Habercilik dürüstlük demektir yazin korkmayin

  • Dikdatör Selahattin 15 Aralık 2020 16:49

    Bilinmeyen bir sebep değil... MİLLET HAKKINI ALMAK İÇİN SON ÇARE İNTİHAR EDİYOR. AK parti ye günden güne kan kaybettiriyor. ERİYORUZ BİTİYORUZ.