casino siteleri

Büyükşehir yapıyor Battalgazi Ödüyor

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 23 Temmuz 2019 22:44 Haber Girişi : 23 Temmuz 2019 22:43
Büyükşehir yapıyor Battalgazi Ödüyor
Malatya Büyükşehir Beledi

Battalgazi kavşağına yapılan heykel ile ilgili ödemenin Battalgazi belediyesinden istendiği Battalgazi belediye başkanı Osman Güderin ise bunu reddettiği yönünde yaptığımız haber ile ilgili birinci ağızdan açıklama geldi. 
Çıktığı bir televizyon programında Büyükşehir belediye başkanı Selahattin Gürkan konu ile ilgili olarak açıklama yaptı. 

Deprem konutları

Gürkan, heykeli yıkarak yerine yenisini yapma planını Battalgazi belediye başkanı iken yaptığını ön ödemeyi de o zaman yaptığını söyledi. Heykeli yapmadan yükleniciye ön ödeme yaptığını, büyükşehir belediye başkanı olduktan sonra yıktığını ve yenisini yaptığını kabul etti. 

Heykel yapım için kalan ödemenin Battalgazi belediyesi mi Büyükşehir Belediyesi tarafından mı yapılacağı ile ilgili bir açıklama yapmadı. Gürkan'ın yönetim anlayışı bundan sonra 'Büyükşehir yapacak ilçe belediyeleri ödeyecek' şeklinde mi olacağı ile ilgili iddialar başladı.

YouTube Haber arası

Ayni şekilde Askeri müzenin tabelasını değiştiren Gürkan, Battalgazi Belediyesi yerine Büyükşehir Belediyesi tabelasını astırmıştı. Bu şekilde ödemesi halen Battalgazi belediyesi tarafından yapılan Askeri müzeye Büyükşehir Belediyesi tabelasını asması gözlerden kaçmadı.