casino siteleri

Büyükşehir’de İstifa

Özel Haber Haber Girişi : 23 Temmuz 2019 18:19
Büyükşehir’de İstifa
Malatya Büyükşehir Beledi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yıldırım, kendi isteğiyle görevinden ayrıldı.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yıldırım, Genel Sekreterlik görevinden kendi isteğiyle ayrıldı.

Deprem konutları

Yıldırım’ın yeniden asıl mesleği olan avukatlığa devam edeceği, iddialara göre memuriyetten de ayrıldığı belirtildi.

ALİ YILDIRIM KİMDİR 

 

1977 Malatya doğumlu. İlk öğrenimini Malatya Ziya Gökalp ilköğretim okulunda orta öğrenimini ise Malatya Kubilay Lisesinde 1995 yılında tamamladı. Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2000 yılında mezun olduktan sonra 2000-2001 döneminde Malatya Barosu bünyesinde Avukatlık stajını yaptı. 

2001 yılında 283. Dönem olarak askerliğini yaptıktan sonra 2002 yılı Temmuz ayında Yıldırım Hukuk Ve Danışmanlık bürosunu kurarak serbest avukatlık yapmaya başladı. Bir yandan mesleki faaliyetlerini sürdürürken diğer yandan da günlük sosyal ve siyasal konularda köşe yazıları yazmaya başladı. Kaleme almış olduğu yazı ve makaleler  Malatya Sonsöz Gazetesinde ve çeşitli dergilerde  yayımlanmaya başladı. 

Yazma sürecinin başlamasıyla birlikte   Malatya Barosu Dergisinde ve çeşitli hukuk sitelerinde mesleki konularda yazmaya devam etti.

2006 yılında kurulan Divan Bilim Kültür Sanat Derneğinin 2009 yılı sonuna kadar Kurucu Başkanlığını yaptı.

YouTube Haber arası

2008-2010 yılları arasında  Malatya Barosu Yönetim Kurulu üyeliği 2009 -2015 arası Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterlik görevini üstlenen 2016 yılında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcılığına getirilen Yıldırım Malatya’da ikamet etmekte olup  evli ve üç çocuk babasıdır.