casino siteleri

Çakır Haklı sanki Başkanım

Özel Haber Haber Girişi : 12 Nisan 2021 22:50
Çakır Haklı sanki Başkanım
Çakır Haklı sanki Başkanım


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, basın mensuplarıyla bir araya gelerek iki yıllık görev süresi içerisinde yapılan hizmet ve yatırımlarla ilgili bir değerlendirme toplantısı düzenledi.  

Deprem konutları

   


Büyükşehir Beleidye Başkanı Selahattin Gürkan göreve geldiklerinde gelirin yüzde 52’leri bulan giderin yüksek fazili kredilere gittiğini belirterek, yaptıkları planlama ve bütçeyle bu oranı yüzde 12’lere düşürdüklerini kaydetti. “Bütçe Daire Başkanımız burada Belediyemizin borcunu o söylesin 630 milyon lira borcumuz var. Ve bu bütçemizin yüzde 12’sini teşkil ediyor. Ödenecek duruma geldi. Hemde hizmet yapıyoruz” diye konuştu. 2 Yıl önce Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Gürkan borç miktarının 1 milyar 800 milyon lira olarak açıklamıştı. 2 Yıl sonra bu borcun 630 milyona indiği açıklandı.

 

Ak Parti Malatya Milletvekili ve Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise 2 yıl önce yazılı açıklama yaparak Büyükşehir Belediyemizin borcu 31 Mart 2019 günü itibari ile borcu 801 milyon TL'dir. Ve yine aynı tarih itibari ile de 80 milyon tahakkuk etmiş alacağı vardı. Hesap açık ve net bir şekilde ortadadır. Borç alacak denkleminde Büyükşehir Belediyemizin borcu 721 milyon TL'dir, demişti.

 

Aradan geçen 2 yıldan sonra Gürkan'ın halen farklı borç rakamı açıklaması dikkat çekti. Çakır mı yoksa Gürkan mı doğruyu söylüyor?

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Süleyman 14 Nisan 2021 12:10

    Gürkan'ın hesaplama yöntemlerini biliyorum. Gittiğinde beni çağırın size bıraktığı enkazı onun yöntemleriyle hesaplayayım. Bize Sıfır diye bıraktığı borç 150 milyon çıkmıştı.

  • Umut 13 Nisan 2021 21:16

    Şok şok şok. Son dakika haberi. Guinness Rekorlar Kitabı, adını Seloness Rekorlar Kitabı olarak değiştirme kararı aldı. 2021 yılını da Malatya Rekorları Yılı ilan etti. Bu gurur hepimizin. Kıskananlar çatlasın.

  • Malatyalı 13 Nisan 2021 20:34

    İşçi düşmanı bir başkanla karşı karşıyayız Selahattin başkandan bahsediyorum hak yiyen hizmetten yoksun ekibini kuramayan reklamcı göz boyama bol bol yalan söyleyen bir başkan maalesef

  • Işçi 13 Nisan 2021 18:03

    Bi personel olarak yazıyorum ramazan ayındayız oruç oruç diyorumki personel düşmanı birincisi ahmet çakır onda biri etmez bu mübarek ayda adaletse herkese aynı basiti verecekti geldi adamına göre vasif yaptı dışarıda herşeyi iyi reklam yapıyorlar bilmiyorlar işçi beddua ediyor Allaha havale ediyor tek kalem maaş yapacam dedi ahmet başkandan daha çok kalem ve adamına göre vasif yani ahmet çakırı kotulemyin ahmet başkan işçinin yanindyadi ama bu işçilere herşey farz yalakalar namertler dinsizin hakkından imansız geldi diyeceğim ahmet çakır 'ın rabbim işini gücünü rast getire bu başkan da beddua ahlarla kendini bitiriyor başkanlık bitse kimse kimse selam vermez vicdanı olan elbistanlilari üste tutmaz malatyalilardsn sırf ahmet başkanın karşı çıktığı ekin ve o ekibin ekibi rabbim işçinin hakkını yiyenleri .... etsin

  • Feridun 13 Nisan 2021 16:46

    Selo başkan ciddiyetten uzak ağzına geleni konuşan bi siyasetçi...

  • Malatya sevdalısı 13 Nisan 2021 15:40

    Belediyecilik konusunda konya kayseri gibi şehirlerden birazcık ilham alınabilseydi güzelim şehrimiz çok daha güzel çok daha nezih ve yaşanabilir olabilirdi. Süsleyerek cümle kurmak farklı çalışıp icraat yapmak farklı bişe. Yollarımızdaki asfaltın üzerine yapılan yamalar herşeyi açıklıyor bence.

  • nusret mayda 13 Nisan 2021 15:35

    vay beee! çakıra bu kadar saydıran ben gün gelip onu da arar olacağımı hiç düşünmezdim. Kamu önünde Ahmet Bey'den özür dilerim. Yeni başkan olacak zat çapsızlıkta marka oldu artık. Her yere tabela asmaktan başka hiç bir icraatı olmayan sağa sola çamur atan biriymiş meğerse. Yazıklar olsun

  • Sandalcı 13 Nisan 2021 12:51

    Yaptırmış olduğu konuşulmuştu.

  • Malatya Halkının Sesi 13 Nisan 2021 12:43

    Selahattin Başkan Türkiye’de tek olan imkansız olan işleri yapıyoruz diyor ya karşıda ekibine baktığı zaman acaba söylediklerine kendi inanıyor mu Başkan herkes mutsuz personel mutsuz Malatya halkı mutsuz kalabalık olsun diye tüm programlara daire başkanlarınızı şube müdürlerinizi götürüyorsunuz... Ahmet Çakır Başkanın yaptığı hizmetleri söylüyorsunuz bir gün çıkıp bunları ben yaptım demedi sizin şu ana kadar yaptım dediğiniz projeler Ahmet Çakıra aittir sadece yaptığınız hizmet asfalt tabi 3 km 30 km gösteren ekibiniz gibi ne kadar doğruysa...

  • Şahin 13 Nisan 2021 12:21

    Gürkan haklı belediyeyi devraldığı da 2 trilyon borçla devraldı söylediği seviyeye düşürdük diyorsa doğrudur borcu azaltmıştır hizmet ve yatırımlar yapılıyor Çakır dönemi borç dönemi ve yatırımların yapılmadığı dönemdir Malatya suliyetinde herhangi bir değişiklik olmamıştır Gurkan donemini takip ediyoruz hep dogrulari yapmaya çalışıyor 5 yılın sonunda Malatya'nın suliyeti değişecektir Battalgazi yani assagi değeri bir düşünmek lazım nerden nereye geldi işte Gurkani orada görebilirsiniz müsterih olun o yanlış yapmaz 50 yıldır tanıyorum Malatya destan şehri olacaktır..

  • Kernekli ibrahim 13 Nisan 2021 11:51

    Şov yapacaklarına,icraat yapsınlar,tarım arazilerini mahvettiler ve mahvetmeye devam ediyorlar,şôför okulunun arazisine sanayi yapıyorlar başka yer mi yok,bizim siyasetçilerin yorum yapacak ahvallerimi yok.madem ogüzel araziyi talan edeceksin,Eskimalaty, Malatya şöför okulunuda planlı projeli yeni Malatya yap. Selahattin bey, rahmetli semercioğluna benziyor sürekli araçlarla belediye önünde reklam.

  • Canbey sayın 13 Nisan 2021 11:13

    AHMET Çakir Belediye VE muhasebeden anlamaz Esnaf Anca yalan söyler SELAHATTİN GÜRKAN ZATEN MEMUR ZİHNİYETLİ AZLA YETİNEN İSRAF ETMEYİ BİLEN BİRİ BELEDİYEDE ÇALIŞAN YÜKSEK VE DÜŞÜK DÜZEY PERSONELİN MAAŞ LARİNIN HAKKI OLANINI VERDİ MÜDÜRLERE İSTER CALIŞ İSTER ÇALIŞMA DEDI ELAĞZİĞDAN GELEN MÜDÜRÜ DÜŞÜNÜN HAFTALIK GELIŞ GİDİŞİ YAKIT 2018 TAŔİHINDE 630 TL

  • Sandalcı 13 Nisan 2021 09:55

    Selahattin Gürkan üfürüyor.Battalgazi belediye hizmet binasında yapılan makam odasını beğenmeyip söktürüp 2 tirilyona yeniden yaptırmıştır.Sadece kendi makam odası 4 milyona mal olmuştu. Bu milletin parası ile Malatya kanallarina çıkıyor show yapıyor.izleyen bir tane vatandas yok.dikkat edin hepsi kendi çalışanları zorla getirip oturtuyor.